• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

SPAREN VOOR SPEL- EN LEERMATERIALEN VOOR BASISSCHOLEN BIJ JUMBO BERGHEM

Klanten die tussen 3 oktober tot en met 20 november 2018 boodschappen doen bij één van de 2 Jumbo winkels in Berghem, kunnen sparen voor spel- en leermaterialen voor lokale basisscholen. Beide Jumbo winkels in Berghem doen mee aan deze actie. Voor de ‘Sparen voor je School’ actie stelt Jumbo onder de deelnemende basisscholen in Berghem, Haren en Herpen een budget van 3600 euro beschikbaar. Klanten van Jumbo ontvangen vanaf 3 oktober bij elke besteding van 10 euro een gratis schoolpunt met een code. Op de website jumbosparenvoorjeschool.nl kunnen klanten eenvoudig de punten toewijzen aan één van de 4 deelnemende basisscholen.

Na afloop van de actie wordt het beschikbare budget op basis van het aantal toegewezen punten verdeeld over de basisscholen. De school met de meeste punten ontvangt naar verhouding het hoogste bedrag.

Spel- en leermaterialen
De scholen hebben voorafgaand aan de actie aangegeven voor welke producten zij graag sparen. Scholen konden kiezen uit een grote collectie spel- en leermaterialen. In december wordt bekend gemaakt welk bedrag de basisscholen kunnen besteden aan de spel- en leermaterialen.

Familiebedrijf
De ‘Sparen voor je School’ actie sluit naadloos aan op het maatschappelijke beleid van Jumbo. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo midden in de samenleving. De supermarktketen voelt zich daarom verantwoordelijk voor de wereld om zich heen. Voor deze generatie, maar ook zeker voor de volgende generaties.

Over Jumbo Supermarkten
Jumbo telt momenteel zo’n 590 winkels, waaronder vier Foodmarkten. Ook zijn er ruim 200 Pick Up Points waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo vorig jaar voor de vijftiende keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. www.jumbo.com