• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Mooi Berghem karikatuur nr 16 is natuurlijk horecatijger Alwin van Dijk

De vierde en laatste tekening van Mooi Berghem karikatuur nummer 16 is geplaatst. Het is natuurlijk horecatijger Alwin van Dijk met als attributen biljartkeu, de Berchplaets, logo Tante Toetje, shirt Van Dijk beveiliging en de tap met een pilsje en een wijntje. De vorige karikatuur van Henk Heurkens is weer aan de rechterkant in de Mooi Berghem gallerij gezet. De andere bekende Berghemnaren Ern v.d. Broek, Ad van Vugt, Elle van Gaal, Rene van Schaijk,Theo vd Camp, Randy Voet, Johnny Ulijn, Jasper dun Urste, Harold Mazen, Frank van Duijnhoven, Marian van Zutphen, Gertjan van Dijk,

Hennie Bloem en Lester Veerman gingen hem al voor. De MB Karikatuur gallerij is onderaan aan de linkerkant van deze site geplaatst.

De complimenten gaan weer uit naar cvdkarikatuur.nl!

Er worden 4 tekeningen gemaakt. De eerste meestal zonder haren, dan met haren, de derde met attributen en tot slot wordt de laatste, echte en gekleurde karikatuur geplaatst. Jullie kunnen raden welke BB (Bekende Berghemnaar)-er het is! 

karikatuur16akarikatuur16bkarikatuur16ckarikatuur16d

.....

Hier zijn alle Mooi Berghem karikaturen, een bont gezelschap!

mbkarikatuur2dmbkarikatuur1dmbkarikatuur3dkarikatuur4dklaarkarikatuur05dkarikatuur6dkarikatuur07dkarikatuur08d

karikatuur9dkarikatuur10dkarikatuur11dkarikatuur12d

karikatuur13dkarikatuur14dkarikatuur15d

cvdkarikatuur.nl maakt vanaf nu maandelijkse een karikatuur voor Mooi Berghem. Ze maakt prachtige tekeningen en karikturen op papier, op doek of digitaal. Karikatuur als het ideale cadeau voor afscheid collega, jubileum of voor een jarige. Ook maakt ze schitterrende portrettekeningen!

Meer informatie op www.cvdkarikatuur.nl of www.portrettekeningen.nl

carrolien