• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Uitbaters Hotel Berghem stellen zich aan u voor.

Nu de bouw het einde nadert, en de laatste hand wordt gelegd aan de afwerking komen de nieuwe uitbaters steeds meer in de picture. Vanaf medio september zijn Faye Margés & Gertjan van Kessel verantwoordelijk voor de exploitatie van Hotel Berghem. Tijd om u alvast kennis te laten maken met deze gastvrije berghemse ondernemers.

VVV Oss

VVV-OssDe gemeente Oss is onderverdeeld in verschillende deelgemeenten waaronder Berghem. Op de website bij VVV Oss is vanalles te lezen en te zien over de mogelijkheden wat de gemeente Oss kan betekenen op het gebied van cultuur, uit & actief, eten & drinken, recreatie, arrangementen of tips!

Onderstaand vindt u meer informatie over deze deelgemeenten en bijbehorende kernen.

Bron: VVV Oss

 

Circuit Park Berghem

circuitparkkartenAutosport ontwikkelt zich nog steeds in hoog tempo. Het aantal mensen dat interesse toont voor één van de vele vormen van deze sport stijgt nog steeds. Autosport is simpelweg leuk, spannend en sensationeel. Wil jij dit ook ervaren?

Kom dan snel naar Circuit Park Berghem!

Dit 1300 meter lange en 8 meter brede outdoor circuit biedt legio mogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar:

Boer Bens Boerengolf

boerbenslogoIn het kleine gehuchtje Koolwijk, tussen Berghem en Herpen, woont de familie Bens. Vlakbij de bossen, vijvers en zandverstuivingen, waar volop wandel en fietsmogelijkheden zijn. Om een gezellig dagje hier door te brengen organiseren wij:
Boerengolf:
Dit is een variant op het reguliere golfspel, waarbij een parcours met een aantal holes, in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd.