• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

29e editie 'Wiste gê dè?' met dat bij de Berchplaets het carnavalsmonument verweerd is?

De rubriek "Wiste gê dè?' op Mooiberghem is inmiddels al weer bekend in Berghem. Veel bezoekers weten het te vinden. In deze 29e editie lees je over dat bij de Berchplaets het carnavalsmonument verweerd is, dat Arie en Gerrie stoppen met hun cateringbedrijf AagePartyfood, dat bij de Fonkeling fietshekjes zijn geplaatst en dat 'King of the court' wordt georganiseerd bij Padelcentrum Berghem? Wil jij meer 'weetjes' zien, klik dan maar verder.

28e editie 'Wiste gê dè?' met dat er al 'gesloopt' is in de welbespraakte wijk in Berghem?

De rubriek 'Wist u dat?' in het oude en lokale blaadje 't Trefpunt wil Mooi Berghem nieuw leven inblazen met Wiste gê dè? In deze 28e editie lees je over dat er al 'gesloopt' is in de welbespraakte wijk in Berghem, dat dat Frank Dappers de beste en snelste 'suikerspin-eter' is en dat Cor en Henri beloven om jullie geen flauwe vragen te stellen? Wil jij meer 'weetjes' zien, klik dan maar verder.

27e editie 'Wiste gê dè?' met dat iedereen in plaats van aardbeien en vloeren nu kappers ziet aan de Berghemse rotonde?

De rubriek 'Wist u dat?' in het oude en lokale blaadje 't Trefpunt wil Mooi Berghem nieuw leven inblazen met Wiste gê dè? In deze 27e editie lees je over dat iedereen in plaats van aardbeien en vloeren nu kappers ziet aan de Berghemse rotonde,dat er in Berghem een bever gesignaleerd is en dat Roy van de Ven de Club van 200 op gaat richten? Wil jij meer 'weetjes' zien, klik dan maar verder.

26e editie 'Wiste gê dè?' met dat Mado Bike Center getrakteerd werd op lekkere appelflappen?

De rubriek 'Wist u dat?' in het oude en lokale blaadje 't Trefpunt wil Mooi Berghem nieuw leven inblazen met Wiste gê dè? In deze 26e editie lees je over dat Mado Bike Center getrakteerd werd op lekkere appelflappen, dat DE nieuws-site van Berghem Mooiberghem.nl al meer dan 60.000 maandelijkse bezoeken heeft en dat Tino van de Pol speler van het toernooi is geworden? Wil jij meer 'weetjes' zien, klik dan maar verder.