• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

32e editie 'Wiste gê dè?' met dat sommige mensen in hetzelfde ritueel zitten om plastic afvalzakken bij de kerk neer te leggen?

De laatste editie van rubriek 'Wiste gê dè?' is al weer een tijdje geleden geplaatst. Maar vorige week is nummer 31 geplaatst en nu is weer eentje! In deze 32e editie lees je over dat sommige mensen nog steeds in hetzelfde ritueel zitten om plastic afvalzakken bij de kerk neer te leggen, dat er 'lang leve de liefde' gaande is, dat er een nieuw bankje is geplaatst en dat de Bèrgse Kwis een mooie weekopdracht had? Wil jij meer 'weetjes' zien, klik dan maar verder.

31e editie 'Wiste gê dè?' met dat de burgemeester van Berghem nog nooit in de gymzaal van Het Molenveld is geweest?

De laatste editie van rubriek 'Wiste gê dè?' is al weer een tijdje geleden geplaatst. Maar nu is er weer eentje! In deze 31e editie lees je over dat de burgemeester van Berghem nog nooit in de gymzaal van Het Molenveld is geweest, dat er in Berghem meerdere bouwprojecten op de planning staan en dat C.V. Ût Kûmt Nie Zô Nauw en CV Bettergônnie een feestje gaan vieren? Wil jij meer 'weetjes' zien, klik dan maar verder.

30e editie 'Wiste gê dè?' met dat de jongens van R.M.B net dat beetje extra sfeer brengen tijdens het werken?

De rubriek "Wiste gê dè?' op Mooiberghem is inmiddels al weer bekend in Berghem. Veel bezoekers weten het te vinden. In deze 30e editie lees je over dat Padelcentrum Berghem uit gaat breiden, dat de Bèrgse Kwis dit jaar voor het eerst een inschrijfavond in café De Merx in Berghem organiseert en dat de jongens van Tegelzetbedrijf & Showroom R.M.B net dat beetje extra sfeer brengen tijdens het werken? Wil jij meer 'weetjes' zien, klik dan maar verder.

29e editie 'Wiste gê dè?' met dat bij de Berchplaets het carnavalsmonument verweerd is?

De rubriek "Wiste gê dè?' op Mooiberghem is inmiddels al weer bekend in Berghem. Veel bezoekers weten het te vinden. In deze 29e editie lees je over dat bij de Berchplaets het carnavalsmonument verweerd is, dat Arie en Gerrie stoppen met hun cateringbedrijf AagePartyfood, dat bij de Fonkeling fietshekjes zijn geplaatst en dat 'King of the court' wordt georganiseerd bij Padelcentrum Berghem? Wil jij meer 'weetjes' zien, klik dan maar verder.