• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

16e editie 'Wiste gê dè?' met dat C.V. De Kwèkers en C.V. Bettergônnie mee gaan doen in Mierlo-Hout?

In het oude en lokale blaadje 't Trefpunt stonden altijd leuke 'weetjes' in onder de noemer van 'Wist u dat?' Deze rubriek wil Mooi Berghem nieuw leven inblazen met Wiste gê dè? In deze 16e editie lees je over dat C.V. De Kwèkers en C.V. Bettergônnie mee gaan doen in Mierlo-Hout, dat Angusboerderij van den Hurk uit Berghem de deuren opent en dat bij de waterschapsverkiezingen Berghem een bekende kandidaat heeft? Wil jij meer 'weetjes' zien, klik dan maar verder.

15e editie 'Wiste gê dè?' met dat Berghem Sport een Hollandse middag organiseert?

In het oude en lokale blaadje 't Trefpunt stonden altijd leuke 'weetjes' in onder de noemer van 'Wist u dat?' Deze rubriek wil Mooi Berghem nieuw leven inblazen met Wiste gê dè? In deze 15e editie lees je over dat er morgen een artikel van Toontje de Gut op Mooi Berghem komt, dat Berghem Sport een Hollandse middag organiseert en dat EHBO Berghem 70 jaar bestaat? Wil jij meer 'weetjes' zien, klik dan maar verder.

14e editie 'Wiste gê dè?' met dat een petitie van cameratoezicht gestart is en Berchs-Heem een 'oude huiskamer' heeft ingericht?

In het oude en lokale blaadje 't Trefpunt stonden altijd leuke 'weetjes' in onder de noemer van 'Wist u dat?' Deze rubriek wil Mooi Berghem nieuw leven inblazen met Wiste gê dè? In deze 14e editie lees je over dat er een petitie van cameratoezicht gestart is, Oranje Comite Berghem vrijwilligers zoekt en Berchs-Heem een 'oude huiskamer' heeft ingericht? Wil jij meer 'weetjes' zien, klik dan maar verder.

13e editie 'Wiste gê dè?' met dat een oude jack 'Gutte Frituren Berghem' is gevonden en ken jij de 'kale bende van ellende'?

In het oude en lokale blaadje 't Trefpunt stonden altijd leuke 'weetjes' in onder de noemer van 'Wist u dat?' Deze rubriek wil Mooi Berghem nieuw leven inblazen met Wiste gê dè? In deze 13e editie lees je over dat dat een oude jack 'Gutte Frituren Berghem' is gevonden, ken je de 'kale bende van ellende' en Alwin van Dijk weer terug was op het oude nest? Wil jij meer 'weetjes' zien, klik dan maar verder.