• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Mooi Berghem Karikaturen nummer 4

Is het lichtje al gaan branden bij de vierde Mooi Berghem karikatuur? Het is natuurlijk de medeoprichter en redacteur van Mooiberghem.nl, Harold Mazen! Hij is ook al jaren vrijwilliger bij Berghem Sport,  waar hij o.a. speler en jeugdleider was, het embleem mede heeft ontworpen, de oprichter van www.berghemsport.nl en de social media van deze Berghemse voetbalclub in het leven heeft gebracht. Voor dit vrijwilligerswerk heeft hij altijd een camera, een notitieblok en een pen bij en plaatste hij inmiddels al duizenden artikelen en foto's op beiden websites. cvdkarikatuur.nl maakte er weer een fantastische karikatuur van!! Volgende week komt Mooi Berghem karikatuur nummer 5.

De karikaturen van de Jasper dun Urste, Gertjan van Dijk, Hennie Bloem en Harold Mazen zijn onderaan aan de linkerkant van deze site geplaatst, in de MB Karikatuur gallerij.

De 4e Mooi Berghem karikatuur is geplaatst. Eerst een potloodtekening, vervolgens twee pentekeningen en tot slot wordt de laatste, echte en gekleurde karikatuur geplaatst. Jullie kunnen raden welke BB (Bekende Berghemnaar)-er het is! 

karikatuur4akarikatuur4bkarikatuur4ckarikatuur4dklaar

Mooi Berghem karikatuur nummer 1 t/m 4 prins Jasper d'n Urste, Gertjan van Dijk,Hennie Bloem en Harold Mazen!

mbkarikatuur2dmbkarikatuur1dmbkarikatuur3dkarikatuur4dklaar

cvdkarikatuur.nl maakt vanaf nu maandelijkse een karikatuur voor Mooi Berghem. Ze maakt prachtige tekeningen en karikturen op papier, op doek of digitaal. Karikatuur als het ideale cadeau voor afscheid collega, jubileum of voor een jarige. Ook maakt ze schitterrende portrettekeningen!

Meer informatie op www.cvdkarikatuur.nl of www.portrettekeningen.nl

carrolien