• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Muzikaal onthaal door de Predbant en prachtige medaille als afsluiting wandelvierdaagse Berghem!

Het zit er weer op, een te gekke avond wandelvierdaagse 2023. En ondanks dat de meeste deelnemers de afstand 'op hun sloffen' lijken af te leggen is er natuurlijk toch de voldoening bij het bereiken van de finish. Een sportief ontvangst door familie en vrienden, een bloemetje, een lekker snoepie, een muzikaal onthaal door de Predbant en natuurlijk een prachtige herinnering in de vorm van

Maker Magic: Workshop Geocache maken 'de Zwarte Wolk' in Berghem

Zoals jullie van team Hill gewend zijn, organiseren we elke maand de Brabantse Geoklets in cafe De Merx. Geocaching Headquarters daagt geocachers uit om een extra event te organiseren om mensen kennis te laten maken met het maken van een geocache. Op woensdag 21 June van 19:30 tot 21:00 uur gaat team Hill dit jullie uitleggen door een workshop te organiseren. In samenwerking met team Kuif, nemen we plaats in de thuiskroeg bar-saloon: 'de Zwarte Wolk' in Berghem.

Berghemse kermis komt er aan, natuurlijk met een groot feestplein!

De Bergse Kermis komt er aan! Jong tot oud kunnen van 7 juli tot en met 11 juli genieten van alle moois! Er staan er weer van allerlei attracties op het Meestergielenplein. Dit jaar is het wat anders, want er is minder ruimte voor de attracties en de horeca door de nieuwbouw van het appartementencomplex. Maar de organisator Berghem Events heeft er weer iets moois neergezet. Dat is aan hun wel toevertrouwd! Deze editie krijgt net als voorgaande jaren een gezellig feestplein met dezelfde overkappingen zoals vorig jaar. Op het gezellig terras kunnen van jong tot oud kermis vieren!