• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Kom jij mee buiten spelen op woensdag 28 februari

Op woensdag 28 februari organiseren wij weer een buitenspeel moment vanuit het Sport Expertise Centrum. De activiteit duurt 13.45u - 14.45u. Er zijn verschillende sporten en spellen te doen, dus zorg dat je erbij bent! Alle kinderen met de basisschool leeftijd uit Berghem zijn van harte welkom. We houden het weerbericht in de gaten, bij slecht weer krijgt u bericht via social schools en wordt het evenement in de gymzaal gehouden. LET OP! De locatie is veranderd;

Buitenspelen bij de brandweerkazerne in Berghem, doen jullie mee?

Op woensdag 31 januari organiseren wij het 2e buitenspeel moment vanuit het Sport Expertise Centrum bij de brandweerkazerne in Berghem. De activiteit duurt van 13.45u tot 14.45uur. Er zijn verschillende sporten en spellen te doen, dus zorg dat je erbij bent!  Alle kinderen met de basisschool leeftijd uit Berghem zijn van harte welkom, gratis, en aanmelden is niet nodig.

Pyjamaparty voor peuters en kleuters in Bibliotheek Berghem

Bibliotheek Berghem organiseert op woensdag 31 januari van 18.15 – 19.00 uur speciaal voor peuters en kleuters een pyjamaparty. Trek je pyjama aan, neem je favoriete knuffel mee en geniet van het boek Help! Een verrassing! Van Miriam Bos. We duiken daarna verder in het verhaal, zingen liedjes en doen leuke opdrachten rondom het verhaal.

Pyjamaparty voor peuters en kleuters in Bibliotheek Berghem

Pyjamaparty Bibliotheek Berghem. Bibliotheek Berghem organiseert op woensdag 31 januari van 18.15 – 19.00 uur speciaal voor peuters en kleuters een pyjamaparty. Trek je pyjama aan, neem je favoriete knuffel mee en geniet van het boek Help! Een verrassing! Van Miriam Bos. We duiken daarna verder in het verhaal, zingen liedjes en doen leuke opdrachten rondom het verhaal.