• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Online boodschappen doen bij Jumbo Berghem

Goed nieuws voor klanten van Jumbo in Berghem: de winkel aan de Burg. van Erpstraat start op 6 februari met de mogelijkheid tot ophalen en thuisbezorgen van boodschappen. Klanten kunnen bestellen via Jumbo.com en apps voor smartphone en tablet. Vervolgens kan de bestelling afgehaald worden bij het Pick Up Point in de winkel. Wie de bestelling niet zelf wil of kan ophalen, kan ook kiezen voor thuisbezorging. Dan bezorgen medewerkers van de winkel de boodschappen bij klanten, desgewenst tot in de keuken.

“We weten dat veel van onze klanten op verschillende manieren en momenten boodschappen willen doen. Vaak komen zij hier in de supermarkt, maar op sommige momenten kiezen zij er voor om hun boodschappen online te doen, bijvoorbeeld omdat er weinig tijd is of wanneer er veel producten nodig zijn voor een verjaardagsfeestje”, aldus Ramon Geerman, filiaalmanager van Jumbo Berghem. “Vanaf nu bieden we onze klanten de mogelijkheid om boodschappen op te halen bij het Pick Up Point of thuis te laten bezorgen. Zo bieden wij onze klanten maximale keuze om boodschappen te kunnen doen hoe, waar én wanneer zij willen.”

Service
Zowel het ophalen als thuisbezorgen organiseert de supermarkt vanuit de winkel. Bij thuisbezorgen brengt een vertrouwd gezicht uit de winkel de boodschappen bij de klant. Ramon Geerman legt uit: “Jumbo garandeert naast de laagste prijs en het grootste assortiment ook de beste service. Om die reden geven we ook de bezorging van boodschappen niet zo maar uit handen. Onze collega’s zijn getraind in de 7 Zekerheden. Zo krijgen onze klanten zowel bij het ophalen als ook aan huis de service die zij van Jumbo gewend zijn.”
Online bestellen en ophalen
Klanten die online een bestelling doen op werkdagen voor 12 uur ’s nachts, kunnen de dag erna de bestelling ophalen. Bij het ophalen van de bestelling kan er betaald worden met pin. Het Pick Up Point is van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur geopend.

Thuisbezorgen
Wanneer klanten kiezen voor thuisbezorgen, hebben zij de keuze uit twee tijdsvakken van drie uur, in de ochtend of in de avond. Bij het plaatsen van de bestelling kunnen klanten aangeven waar hun voorkeur naar uit gaat.