• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Zaterdag 5 november, opening pandhuis Pawn.NL in Berghem

Zaterdag 5 november vindt in Berghem de opening van pandhuis Pawn.NL plaats. Er is hard aan gewerkt om de werkplaats van wielerspeciaalzaak Jan Boeijen om te toveren tot een nieuwe winkel. Eigenaar en wonend in de Piekenhoef in Berghem, Marc Kloth, kijkt er naar uit om aan de slag te gaan. Hij hoopt dat dit net zo'n succes wordt, als in eerdere vestigingen van pandhuiswinkels in Maastricht, Venlo en Eindhoven, waar hij werkte. Pandhuis Pawn.NL richt zich op de regio Oss, waaronder

Herpen, Schaijk, Nistelrode, Lith of Heesch.

Een pandhuis is een winkel waar je jouw tweedehands producten kunt verkopen of belenen. U kunt denken aan diverse goederen zoals telefoons, gereedschap, speelgoed, games, tv's, goud, dvd's en audio apparatuur. Het pandhuis zal de producten vervolgens uitvoerig testen, schoonmaken en voor de verkoop aanbieden in de winkel. Bij aankoop van 1 van deze producten wordt er garantie gegeven. Dit om jou als klant er zeker van te laten zijn dat je een degelijk product koopt.

Bij een pandhuis kun je behalve voor verkoop jouw producten ook aanbieden voor verpanding. Verpanding is een lening tegen onderpand. Je levert jouw product voor een periode in en jij krijgt hier een lening op maat voor. Mocht je jouw product toch niet op komen halen bij het pandhuis, dan is dit geen probleem. Je houdt geen restschulden over want jouw product wordt op dat moment gebruikt als afbetaling. Jouw product wordt dus eigendom van het pandhuis.

Kom zaterdag 5 november naar Pawn.NL in de Kapelaan Kitselaarstraat en kijk rond wat ze te bieden hebben. De vitrines liggen al vol! Misschien heb jij thuis nog producten waar jij niets mee doet. Verdien dan extra geld om dit te verkopen. Dit is makkelijk en snel geld verdienen!

Van 13.00 tot 17.00 uur is de feestelijke opening van PAWN.NL