• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Salon "Lashes bij Kelly" is de eerste IBX salon in Berghem

Wimperextension-salon "Lashes bij Kelly" is sinds vorige week een IBX gecertificeerde salon. Kelly van de Geer kreeg donderdag het certifaat uitgedeeld. Niet alleen is "Lashes bij Kelly" gespecialiseerd voor wimpers, maar nu ook voor nagels! IBX is een nieuw en revolutionair tweedelig systeem. Salon "Lashes bij Kelly" de enige salon in Berghem die hiermee werkt. IBX dient om beschadigde nagels te herstellen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker

te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen! IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX gaat d.m.v. warmtelamp en "hard" uit met LED of UV in de nagel. Het vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk dat deze lagen met elkaar verbindt. Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen.

Sinds mei is de Berghemse Kelly van de Geer begonnen met haar wimperextension-salon "Lashes bij Kelly". In haar salon kun je buiten de nagels ook terecht voor schitterende one by one wimperset. Wimperextensions zijn natuurlijk en chique, alsof je zelf met deze prachtige wimpers bent gezegend. Wimperextensions zijn ideaal voor op vakantie. Jij hebt er immers geen omkijken meer naar. Wanneer je gaat zwemmen of naar het strand gaat, heb jij geen last van uitgelopen mascara. Lashes bij Kelly werkt met de beste kwaliteit wimperextensions. Kom langs en maak een afspraak. Kelly werkt uitsluitend op afspraak.

Bij Lashes bij Kelly kun jij ook terecht voor gel polish nagels of voor prachtige sieraden. Meer informatie op facebook/Lashes by Kelly of www.lashesbykelly.nl en bel gerust naar 06.12924776!

salonkelly