• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Bijeenkomt initiatief voor biologische/ecologische/duurzame ondernemers

We zijn een startende groep enthousiaste ondernemers en burgers met grootste plannen voor ecOss. In de toekomst hopen we een boerenmarkt te kunnen organiseren en in de verdere toekomst zelfs een eigen buurtwinkel, waar we ondernemers een plek willen bieden om producten en diensten aan te bieden. Maar dat is nog toekomstmuziek. In de eerste plaats willen we ondernemers uit de regio enthousiasmeren om deelgenoot te worden van dit initiatief. Denk, praat en doe mee om het ‘groene’ aanbod van Oss op de kaart te zetten. Er is volop ruimte om ook actief bij te dragen aan ecOss en de toekomst samen uit te stippelen. Iedereen die onderdeel wil uitmaken van dit netwerk of zelfs actief wil bijdragen is van harte welkom!

De consument is zich meer en meer bewust van duurzame (biologische/ecologische) mogelijkheden op gebied van voeding, kleding, verzorgingsproducten en werkzaamheden rond het eigen huis. In Oss zijn er gelukkig steeds meer ondernemers zoals u. Alleen wordt het voor de consument (we spreken voor onszelf) niet altijd gemakkelijk gemaakt om de juiste weg te vinden. Anderzijds wordt het de producent en ondernemer niet altijd gemakkelijk gemaakt om de consument te overtuigen producten bij hen af te nemen ten opzichte van de supermarkt, bouwmarkt, tuincentrum en dergelijke.

Daar willen wij een oplossing voor bieden, door de consument wegwijs te maken in het duurzame (ecologische/biologische) aanbod in de regio van Oss. We willen hiermee niet de zoveelste ondernemersvereniging zijn, maar de rode (of juist de groene) draad vormen door alle ondernemersverenigingen heen. Om die reden is het initiatief ecOss in het leven geroepen.

Wij nodigen u van harte uit voor de eerste bijeenkomst op dinsdag 21 juni van 19.30 tot 21.30 uur bij Boerderij de Notelaar, Waterstraat 3 in Berghem. Aanmelden kan bij Sandra Schreurs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 -22 80 18 63.

Voor vragen: www.facebook.com/groups/1047054822040044

Graag tot ziens op dinsdag 21 juni!

Hartelijke groeten,
Sandra Schreurs, Anita Remijn & Sandra Koen - van Loon