• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Blunder van de justitie, maar Pawn.nl heeft er vertrouwen in!

Pawn.nl moest afgelopen dinsdag naar de rechtbank in Den Bosch voor een klaagschrift. Eigenaar van Pawn.nl Berghem Marc Kloth had een fiets volgens de regels gekocht maar die verkoper deed vervolgens een week later aangifte dat die fiets was gestolen. Mooi Berghem schreef hierover het artikel 'Mooi 'verdienmodel' voor criminelen, Pawn.nl Berghem kan fluiten naar zijn geld!' Marc Kloth had bezwaar aangetekend via een

klaagschrift en stond dinsdag voor de rechter. Helaas moest de rechtbank hem heel erg teleurstellen. 'Het spijt ons! We kunnen deze zaak niet behandelen. De politie is nog bezig met het onderzoek en de andere partij is niet uitgenodigd. Er zal een nieuwe datum worden gepland!'. De eigenaar was helemaal verbaasd en verbouwereerd! Helemaal voor niks naar Den Bosch gekomen.

Hij had de winkel die dag dicht gegaan en was met twee vertrouwenspersonen naar de rechtbank gegaan. Kon de rechtbank of de officier van justitie hem niet verwittigen dat deze zaak niet doorging? 'Sorry, het spijt ons zeer', was het antwoord. Echt een blunder van justitie. Dit verwacht je nog niet?

De rechter, griffier en officier van justitie waren aanwezig en hebben de stukken wel ingelezen. Ze beantwoorden nog de vragen en opmerkingen van Marc Kloth. De officier van justitie liet wel weten, dat dit een strafzaak wordt. De andere partij wordt hiervoor ook uitgenodigd! Dat is een goed teken voor Marc Kloth en heeft er vertrouwen in dat het recht mag zegevieren en dat hij zijn fiets of geld terugkrijgt!

Deze zaak kost de maatschappij weer meer geld. De rechter, griffier en officier van justitie moeten weer opdraven, zijn vaak andere personen, en recht spreken. Ongelooflijk wat die jongen heeft veroorzaakt. Wordt vervolgd!

pawnrechtbank02

pawnnlberghemwinkel