• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Tegelzetbedrijf en showroom R.M.B. uit Berghem, de specialist op het gebied van tegelwerken!

Tegelzetbedrijf en showroom R.M.B. uit Berghem is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van tegelwerken! Arian Renders runt dit bedrijf al sinds de oprichting en de zoon Tim Renders is inmiddels ook al 4 jaar werkzaam in het bedrijf. Arian en Tim realiseren elk project met enthousiasme en kennis van zaken. R.M.B. levert strak tegelwerk en daarnaast zijn ze betrouwbaar, leveren op tijd en houden zichzelf aan de afspraken. Het Berghemse tegelzetbedrijf is altijd betrokken en denken mee in oplossingen. Naast het realiseren van de wensen van de klanten, heeft tegelzetbedrijf R.M.B. ook sinds 2 jaar een eigen showroom ter beschikking. Ze bieden u een ruim

assortiment met verschillende soorten, kleuren en maten van tegels aan. In de showroom adviseert Angela Renders u in design, ontwerp en kleur. Arian en Tim nemen het technische gedeelte voor hun rekening. Ze volgen heel het bouwproces en kijken naar de technische gegevens en voorzieningen. Op locatie meten ze het zelf in. Zo volgt het Berghemse tegelzetbedrijf het project van A tot Z.

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie over tegelwerken? Kom dan langs! In de showroom krijgt u een goede indruk qua tegels en een prima advies van alle mogelijkheden van DE specialist op het gebied van tegelwerken. Een bezoek aan de showroom is alleen op afspraak!

Openingstijden showroom:
Alleen op afspraak

Bezoekadres:
Koolzaadweg 9, 5351LP Berghem

Contactgegevens:
+31 6 46 39 51 15
+31 6 22 66 37 25
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info en een impressie op www.tegelzetbedrijfrmb.nl

{flickr set=72177720295557477}