• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Megaklus verbouwing Albert Heijn is opgeleverd, tijd voor vakkenvullen!

De verbouwing van Albert Heijn Berghem was een megaklus. Binnen twee weken is het klusje geklaard. In de eerste week werd de hele supermarkt gestript. Alle muren waren verwijderd en er stond niks meer in de winkel. Na het strippen werd er de nieuwe vloer gelegd en kon de opbouw beginnen. In de laatste week waren er per dag gemiddeld zo'n 75 werklieden aan

het werk. Dat was wel te merken op de parkeerplaatsen. Die stonden allemaal vol met werkbusjes en vrachtwagens. De werklieden hebben een kunststukje uitgevoerd aan deze hypermoderne en grote winkel. Deze supermarkt is 1,5 keer zo groot als de oude winkel en heeft een oppervlakte van bijna 1100m2. Ongelooflijk dat deze megaklus in zo'n korte tijd is gemaakt! 

Niet alleen werd er binnen in de winkel gewerkt, maar ook buiten. Aan de voorkant legde de stratenmakers de nieuwe parkeerplaatsen aan. Dit is nog niet helemaal klaar, maar dat wordt volgende week afgemaakt.

Vrijdagavond is de verbouwing opgeleverd en dat betekent dat ondernemer Rodney van der Burgt en zijn team aan het werk kunnen. De stellages, meubels en schappen kunnen weer geplaatst worden. De medewerkers waren vrijdag al bezig met de inruiming van Etos. Gisterenavond is het personeel van Albert Heijn begonnen met het vullen van de vakken. Dat klusje moet dinsdag klaar zijn, want dinsdag 14 september om 12.00uur is de feestelijke opening! 

Harold Mazen van Mooiberghem.nl mocht na de oplevering, met toestemming van de uitvoerder en ondernemer Rodney van der Burgt, een kijkje nemen en heeft onderstaande foto's gemaakt. Dit ziet er al schitterend en groot uit. Maar kom zelf eens kijken hoe prachtig de hypermoderne winkel geworden is!