• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

The 1:1 Diet: Hét 1 op 1 Dieet Berghem viert vandaag haar 12,5-jarig jubileum!

Succesvol afvallen! Nadat Marieke met Het 1 op 1 Dieet maar liefst 30 kilo was afgevallen en voor het eerst niet meer ging jojo-en werd ze zó enthousiast over het programma, het op- en afbouwprogramma en de producten dat ze dit ook een ander gunt en heeft ze op 12 maart 2009 haar eigen praktijk opgericht. Naast haar baan bij KPN begeleidde ze vanuit

huis enkele cliënten, maar na verloop van tijd werd het zo druk dat ze haar baan bij KPN heeft opgezegd en zich fulltime is gaan richten op haar cliënten.

Oorzaak overgewicht en leefstijlcheck
Doordat de kamer thuis op een gegeven moment te klein werd heeft ze naast haar woning een volwaardige praktijk aangebouwd, waar ze haar cliënten begeleidt naar een wenselijk gewicht. Naast de 1 op 1 begeleiding verzorgt Marieke ook online begeleiding met gratis bezorgservice en worden er in de praktijk workshops gegeven waar bijv. dieper ingegaan wordt op de achterliggende oorzaak van overgewicht en kun je een leefstijlcheck (suiker, bloeddruk en cholesterol) laten doen.

Gratis wegen
Al met al pakt ze op alle fronten uit om de begeleiding succesvol te laten verlopen zoals ook al vele cliënten uit Berghem, Oss en wijde omgeving hebben ondervonden.

Om dit te vieren ontvangen alle cliënten de komende 2 weken een leuke attentie. Ben je nog geen cliënt, dan kun je de komende 2 weken gratis een afspraak maken voor een weegmoment om inzicht te krijgen in je gewicht, vetwaarde, BMI, vochtgehalte, spiermassa, visceraal vet, BMR en metabolische leeftijd!

Meer informatie vind je op www.afvalleninberghem.nl

the1op1dieet02

the1op1dieet03