• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Sportcentrum Berghem en Four2go zijn samen klaar voor de toekomst!

De laatste prik is bij vaccinatielocatie Sportcentrum Berghem vorige week woensdag gezet. Volgende week wordt de vaccinatielokacatie afgebroken en vervolgens wordt de zaal klaargemaakt voor het sporten. Per 1 oktober kan Sportcentrum Berghem weer alle sporters verwelkomen. Eigenaresse Marian van Zutphen kijkt er naar uit. 'Dit is een sportcentrum en de vaccinatielocatie is gelukkig maar tijdelijk. Ik ben blij dat ik mijn vaste klanten weer kan zien'. Het Sportcentrum en Sport & Healthclub Four2go is lange tijd door de corona dichtgeweest. 'Verschrikkelijk ja. Het was een moeilijke tijd en wij merken wel dat

de mensen een andere invulling gaan geven in sport of werk'. Een paar medewerkers van het Sportcentrum en bij Four2go hebben afscheid genomen. 'Gelukkig hebben we weer nieuwe mensen aangenomen. Dat geeft me lucht, want twee bedrijven runnen en 80uur per week werken gaat ook niet in de koude kleren zitten'.

En ook niet volgens de geruchten in Berghem dat het Sportcentrum gaat verdwijnen? Dat gonst al een tijdje rond. 'Nou, er is altijd wel interesse geweest in deze locatie. Afgelopen jaren zijn er wat opties voorbij gekomen. 10 jaar geleden wou een ondernemer hier een kinderspeelparadijs gaan opzetten en paar jaar later lag er idee op de tafel voor een trampolineparadijs. Dat was snel van de baan. En drie jaar geleden wou een projectontwikkelaar dit complex kopen voor woningbouw. Maar concreets is er nog nooit geweest', vertelt Marian.

Er is altijd wel interesse geweest in deze mooie locatie. Die geruchten gaan een eigen leven leiden. 'Ik denk wel na aan de toekomst en heb nooit stilgestaan met gedachten. Maar gelukkig kunnen we weer volledig open gaan. Sportcentrum Berghem en  Sport & Healthclub Four2go zijn samen klaar voor de toekomst'.

Het sportseizoen gaat weer van start en Four2go heeft nieuwe acties ingezet. En met de nieuwe medewerkers heeft Marian weer lucht. Ze heeft onlangs ook weer de pronkzittingen op 4,5 en 6 februari 2022 vastgelegd. Dus naast het sporten komen de activiteiten ook weer op gang.