• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Openings-actie met hoge kortingen bij Pawn.nl Berghem

Jan Boeijen zal de nieuwe winkel van Pawn.nl Berghem weer openen, zoals hij dat 5 jaar geleden al deed. Marc Kloth heeft weer een mooie openings-actie in petto, de 'Madness sale weekend'! Je koopt een artikel en mag dan 1 pijl gooien op een dartbord voor je korting. De minimale korting is 10%! En misschien gooi je wel triple 20, dus 60 punten en dat betekent 60% korting op jouw gekochte artikel. Er zijn veel heel mooie spullen zoals gereedschap, telefoons, fietsen, tv's, computers, laptops, games, speelgoed en noem het maar op te verkrijgen. Pawn Berghem zorgt voor de pijlen, jij voor de korting. Eigen dartpijlen is niet toegestaan.Sla je ook je slag?

De winkel van Pawn.nl Berghem is afgelopen weekend verhuisd vanaf de kapelaan Kitslaarstraat naar het pand waar cafe-zaal Tante Toetje in was gevestigd. Eigenaar Marc Kloth is nog druk bezig om de winkel op orde te krijgen. Maar dat gaat hem wel lukken. Aan de buitenkant van de winkel is in ieder geval wel goed te zien waar Pawn.nl Berghem in gehuisvest is. 

Kom zaterdag 4 september om 12.00uur naar de officiële opening van Pawn.nl Berghem aan Burgemeester van Erpstraat 8A in Berghem. De nieuwe winkel is tot 17.00uur open!

Vanaf 1 sept 2021 is de nieuwe winkel al open en kan men de artikelen al bekijken én kopen natuurlijk, maar de Madness Korting geldt alleen op zaterdag! Ideaal voor aankoop van bijvoorbeeld een goede fiets voor het nieuwe schooljaar.

Pawn.nl Berghem
Burgemeester van Erpstraat 6A
tel.nr. 0412.761270

Oude locatie

pawnoudepandgesloten

Archief-foto 2016

pawnjanboeijen

pawnopeningsposter4sept