• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nieuwe uitdaging voor horecatijger Alwin van Dijk

Eind juli heeft Alwin van Dijk zijn laatste pilsje getapt in cafe Tante Toetje. Maar hem kennende, blijft hij niet stil zitten. Alwin heeft al diverse horecazaken bekeken en bezocht. Berghemnaar Wiljo Brands was in gesprek met de Handwijzer in Herpen om daar de horeca nieuw leven in te blazen. Alwin, met zijn horeca-ervaring, ondersteunde hem daarin. Helaas is dat

niet rondgekomen. Ondertussen meldde een andere Herpense horecazaak zich, cafe en camping de Brug. Van Casteren en Mari Bouwman hadden De Brug onlangs gekocht en zochten een beheerder die het cafe en de camping ging runnen. Daar had de horecatijger wel oren naar! Alwin komt in vaste dienst en gaat samen met het horecateam van Dijk de boel runnen.

Cafe camping de Brug wordt grondig verbouwd. Het cafe wordt verplaatst naar de rechterkant en in het oude cafe zijn andere plannen voor bedacht. Dat moet nog uitgewerkt worden. Daarnaast komt er een nieuw terras. Alwin gaat samen met de campinggasten activiteiten organiseren zoals bijvoorbeeld een bingo-avond, bonte avond of een bbq. Hij kan gebruik maken van de zaal van 180m2 en natuurlijk het cafe waar ook een biljart en dartkasten komen te staan.

En ook mooi om te vermelden. Fons van Dijk is opgegroeid in Herpen en dat is wel leuk dat de zoon daar een horecazaak gaat runnen. Dus kortom, een hele mooie uitdaging voor horecatijger Alwin van Dijk. Hij begint in januari met zijn nieuwe job. Mooiberghem wenst Alwin alvast heel veel succes en plezier toe!

Zo is Alwin bekend. Met een smile op het gezicht een pilsje tappen achter de bar...zo gebeurt het ook in cafe den Brug!

tantetoetjealwinproost