• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

FRS WORKING DOGS uit Berghem nu ook voor uw huis hond(en)

FRS Working Dogs uit Berghem ontvangt veel vragen van particulieren die tegen problemen aanlopen. Vanwege de lockdown zijn honden cursussen stil komen te liggen, net in de tijd dat veel mensen een hond hebben aangeschaft. Hierdoor zijn er veel honden die door gebrek aan sturing zelf hun plannen zijn gaan maken. Ramon Guerain van FRS Working Dogs biedt graag hulp aan en geeft nu ook trainingen

op maat voor u.

DOEL:
Door onze jarenlange ervaring in het trainen van alle verschillende type (werk)honden en hun geleiders in binnen en buitenland zijn wij tot een systeem gekomen wat zeer duidelijk is voor zowel hond als baasje. Een vrolijke maar gehoorzame hond dat is waar ze voor staan.

WERKWIJZE:
FRS Working Dogs past hun trainingen aan, aan de behoeften van u en uw hond. Ze volgen geen vast programma maar geven privé trainingen en enkel kleinschalige groepslessen. Ze dragen er zorg voor, dat u en uw hond individueel alle aandacht krijgt en eventuele problemen worden opgezocht en opgelost.

Ook als u (nog) geen problemen hebt met uw hond maar gewoon lekker wilt trainen bent u uiteraard welkom. Roman Guerain beschikt over een mooie indoor trainingslokatie aan de Lijnzaadweg in Berghem waar hij ook de mogelijkheid kan bieden voor andere trainingen als gehoorzaamheid zoals bv detectie trainingen wat immers zijn specialisme is.

Neem gerust een kijkje op de website www.frs-workingdogs.com wat ze allemaal nog meer doen en twijfel niet om contact op te nemen voor verdere informatie.

FRS Working Dogs
Lijnzaadweg 42 A
5351 LN Berghem
Ramon Guerain
Tel: 06.34438157