• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Joachim van Dijk van Lijstenmakerij Berghem vervaardigde al weer een schitterende lijst!

Joachim van Dijk heeft al weer het kunstje geklaard. Hij vervaardigde een schitterend lijstje voor de karikatuur van Harm Theunisse. Harm vertelde dat al bij uitreiking van de karikatuur van Mooi Berghem. 'Ik ga natuurlijk een lijst kopen bij Carroline en Joachim, dat vind ik vanzelfsprekend!'. En dat gebeurde. Harm vertelde dat de karikatuur in zijn bruine cafe D'n Knert kwam te hangen. Daar wist Joachim wel een mooi en passend

lijstje voor te vinden. Lijstenmakerij Berghem heeft zoveel keuzes. Van modern tot robuust, van klein tot groot. In iedere prijsklasse is er wel en lijstje voor te vinden. En de keuzes zie je allemaal aan de muur hangen!

Na meer dan 15 jaar verzorgd Joachim de lijsten voor de opdrachtgevers van zijn vrouw Carroline en informeel voor anderen. De keuken werd echter te klein en de passie te groot! Ze besloten de aangrenzende garage om te bouwen tot knusse showroom, zodat ze nu de lijsten aan iedereen in Berghem en omstreken kunnen aanbieden. Zoals de naam Lijstenmakerij 'Aan 't Huis' al aangeeft, de lijstenmakerij hebben ze dus gewoon aan huis, informeel en persoonlijk. Inmiddels werken ze al weer een tijdje in de knusse showroom.

Of u nu een kunstwerk, uw eigen werk, foto's op papier of canvas of een mooie kindertekening van uw dochter wilt laten inlijsten, dan bent u van harte welkom! U krijgt een deskundig en een persoonlijk advies.

Hun motto is: 'Elk werk dat waarde voor u heeft, is het waard om goed ingelijst te worden'.

En zo dacht Harm Theunisse ook! De karikatuur, gekregen van Mooi Berghem, is zoveel waard om goed ingelijst te worden. Het hangt inmiddels al prachtig in zijn eigen cafe, D'n Knert!

Meer info: Lijstenmakerij Berghem