• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Invulling pand Tante Toetje is al bekend, geen horeca meer!

Afgelopen zondag maakte Alwin van Dijk bekend dat hij stopt met cafe-zaal Tante Toetje. Dat is een hele aderlating voor Berghem! De vraag rijst dan op, wie komt er in dat bekende pand aan de Burgemeester van Erpstraat? En de vraag is binnen een week al beantwoord. Op 1 augustus 2021 neemt Pawn.nl Berghem de intrek in dit horecapand. Dus geen horeca meer! Bij de verhuurder is een vergunning binnen, in dit pand mag een winkel gevestigd worden. Eigenaar Marc Kloth van Pawn.nl Berghem is er heel blij mee. 'Na 1 jaar zoeken voor een

geschikte locatie, kan ik nu gelukkig in Berghem blijven. Ik ben reuze blij dat gemeente Oss het mogelijk heeft gemaakt voor voortzetting van mijn bedrijf'. Pawn.nl moet 1 september uit het pand aan Sint Willibrordusstraat. Op deze locatie staat een herontwikkeling op de planning. Marc was al een jaar bezig om een geschikte locatie te vinden. Hij wou perse in Berghem blijven en dat is nu gelukt!

'Het kwam in stroomversnelling en binnen een paar dagen was er groen licht'. Hij krijgt 1 augustus de sleutel en op 1 september opent hij de winkel. 'In de maand augustus ga ik verhuizen. Over hoe en wat qua invulling van het pand, moet ik nog goed over denken. In ieder geval blijft het concept hetzelfde. Buy, sell en trade, UPS-point, verpanding en natuurlijk reparaties van fietsen, audio, TV's bied ik weer aan'.

En komt er nog iets nieuws in de nieuwe winkel? 'Jazeker! Ik heb meer ruimte en maak het nog mooier. Er komt een 'snuffelhoek' waar de klanten spelletjes en displays uit kunnen proberen. En mijn produkten ga ik op andere manier opstellen of showen'. Al een hoop nieuwe ideeën in zo'n korte tijd. 'Ik heb er reuze veel zin in en kijk dan uit naar het 5-jarig bestaan. Dat ga ik in november van dit jaar zeker vieren!'. Mooi Berghem wenst Marc Kloth heel veel succes toe in het nieuwe pand. Op naar de 10 jaar!

Marc Kloth laat zien waar hij in september Pawn.nl Berghem gaat vestigen!

  •