• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Cafe-zaal Tante Toetje sluit met pijn in het hart de deuren

Het was gisterenavond eventjes schrikken. Op social media stond onderstaand bericht dat cafe-zaal Tante Toetje stopt. Alwin van Dijk heeft deze beslissing met pijn in zijn hart moeten nemen. Hij opende in juni 2017 het inmiddels bekende cafe in Berghem. In 'no time' wist hij daarvan een bruisend cafe van te maken met allemaal mooie activiteiten of evenementen. De vele bands zoals bijvoorbeeld

The Rocking Coasters of Recall traden er op, CD presentaties van aankomende zangers, Toetjes Nieuwjaar Festijn, het startpunt van Sinterklaas, Toetjes Carnaval met de foute party of Q-Music of Toetjes Holland Festijn met vele artiesten werd in het Berghemse cafe georganiseerd. Daarnaast waren vele verenigingen hier gehuisvest en was het ook heel gezellig om in het cafe een pilsje te gaan nemen. Helaas is dit per 1 augustus voorbij! 

Bericht op social media:

Café zaal Tante Toetje stopt per 1 augustus!

Met pijn in ons hart maar in goed overleg met onze verhuurder hebben wij besloten om per 1 augustus te stoppen met Café / Zaal Tante Toetje.
Nadat vanaf vorig jaar maart de Corona pandemie uitbrak hebben we helaas bijna niet meer kunnen werken. Ook het perspectief voor de komende tijd ziet er niet goed uit. Wanneer de terrassen open kunnen hebben we helaas maar plaats voor een 5-tal tafels. Feesten en partijen zijn voorlopig ook nog ver weg en de regering geeft ons voor de nabije toekomst geen positieve berichten.
Ook zelf worden we langzaam maar zeker ouder en we hebben ook geen opvolger voor het café.
De feesten en partijen die nog gepland staan gaan natuurlijk wel gewoon door als de maatregelen in de loop van de tijd versoepelen. Dit geld dan ook voor het café en het terras, die gaan ook open wanneer de regering dit toelaat.
Wij willen iedereen bedanken voor de afgelopen jaren en het vertrouwen dat ons is gegeven. Wij hebben dit met liefde en volle overtuiging voor jullie gedaan.

Alwin van Dijk
Familie van Dijk
En het team van Café Tante Toetje!

Zo is Alwin bekend. Met een smile op het gezicht een pilsje tappen achter de bar...

tantetoetjealwinproost