Mooie winteractie voor kunstgras bij Verploegen Tuin & Grondwerk uit Berghem

Een hovenier staat in de winter helemaal niet stil! Er kan altijd in de tuin gewerkt worden. De tuin winterklaar maken of voorbereiden op het voorjaar zijn hier voorbeelden van. Veel mensen
weten niet dat een hovenier ook in de winter kan blijven werken en daarmee juist positieve stappen zet voor een nog mooiere tuin in het voorjaar. En voor alle tuin en grondwerk ben jij bij Verploegen Tuin & Grondwerk
op het juiste adres!

Verploegen Tuin en Grondwerk uit Berghem is een jong bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in hovenierswerk, onderhoud, kunstgras, rooien, aanleg en renovatie van tuinen en bedrijventerreinen. Zo ook pakt het alle voorkomende werkzaamheden in het grondwerk met beide handen aan.

 verploegenkunstgras

En het leggen van kunstgras kan natuurlijk ook prima in de winter. Het leveren en aanleggen van uw kunstgrasmat is in de winter geen enkel probleem. En Verploegen Tuin & Grondwerk heeft nu een mooie winteractie voor kunstgras in petto. Het hoveniersbedrijf geeft nu 10% korting op de legkosten van het kunstgrasveld!

Bij interesse of informatie in kunstgras kunt u contact opnemen of een afspraak maken om te kiezen tussen verschillende kunstgras-stalen. Daarnaast is het handig om op tijd een afspraak te maken voor werkzaamheden, omdat in het voorjaar (vaak) iedereen tegelijk komt.

Verploegen Tuin en Grondwerk
Zevenbergseweg 50A,5351PJ in Berghem
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.verploegengrondwerk.nl
tel: 06-46278724

verploegen

verploegentuinsander