• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Groeiend bedrijf J. Dix schilderwerken neemt nieuwe 'spuitbox' in gebruik

Wilt u ook strak gelakte deuren en kozijnen, plinten of trappen? Dan ben je bij Jeffrey Dix op het juiste adres. Jeffrey Dix is 26 jaar oud en woonachtig in Berghem. In 2014 is hij afgestudeerd op de schilderschool in Den Bosch. De ambitie om een eigen bedrijf te runnen is er altijd al geweest. In 2018 was het eindelijk zo ver, hij richtte zijn eigen bedrijf J. Dix schilderwerken op. Jeffrey helpt u graag bij zowel binnen- als buitenschilderwerkzaamheden maar richt zich vooral op met

het specialiseren in 'verfspuiten'!

Jeffrey Dix heeft bij TOR-verhuur aan de Angelenweg 61 in Oss, grenzend aan Berghem, een mooie en ruime box gehuurd. Die box is omgebouwd tot 'spuitbox' en is deze week in gebruik genomen. Hij specialiseert zich nu op lak of verfspuiten. Dus ben jij in het bezit van deuren, kozijnen, plinten, trappen of andere interieurstukken als bijvoorbeeld stoelen, tafels en keukenkastjes die toe zijn aan een nieuwe laag verf? Dan ben je bij Jeffrey Dix schilderwerken aan het goede adres.

Het zelf schilderen hiervan kan namelijk veel tijd en moeite kosten en geeft niet zo'n mooi resultaat. Denk hierbij aan het demonteren, afplakken, ontvetten, schuren, etcetera. Daarnaast komen er een hoop vaardigheden en technieken bij kijken. Ieder materiaal is namelijk anders en heeft ook weer een aparte behandeling nodig. Het heeft veel voordelen om dit aan een professional over te laten. Voor verfspuiten en een strak resultaat kun je dus bij J. Dix schilderwerken terecht! De produkten kunt u zelf brengen of ze worden opgehaald en weer teruggebracht. Dat is de service van dit schildersbedrijf!

En het bedrijf is groeiende! BerghemnaarJeffrey Duif is aangenomen en aan de Angelenweg heeft een stagiare een plekje gevonden. Dat is wel nodig gezien de orderportefeuille. Naast het verfspuiten op de zaak is hij werkzaam op locatie. Hierbij moet u denken aan onder andere het spuiten van kozijnen en deuren, wanden en plafonds!

U kunt bij Jeffrey Dix Schilderwerken rekenen op een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Er wordt veilig gewerkt en hij is pas tevreden als de klant dat ook is. Om deze reden wordt op alle werkzaamheden volledige garantie gegeven. Ze komen graag langs op locatie voor een bezichtiging van het schilderwerk. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte en maken we een vervolgafspraak om de offerte te bespreken. Klantvriendelijkheid en persoonlijk contact staan bij Jeffrey Dix Schilderwerken centraal.

Meer informatie op www.jeffreydixschilderwerken.nl

  •