• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nieuwe heerlijke produkten te verkrijgen bij Berghemse praktijk Body Healing by Karin

De regering heeft besloten dat praktijken die massages geven weer open mogen. En dat is goed nieuws voor de Berghemse praktijk Body Healing by Karin. Ze mag maandag 11 mei weer open! Daar is Karin superblij mee. Maar ze is ook heel blij dat ze vanaf maandag ook nieuwe heerlijke producten in haar praktijk gaat verkopen. De naam van deze producten is Treatments.

Al deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Laat de geuren van onze producten u meevoeren naar het traditionele Japan, het bijzondere Bhutan, het authentieke Ceylon of naar de warme weldaad van Bolivia en ervaar deze droombestemmingen met TREATMENTS.

Karin heeft deze producten leren kennen in een aantal sauna's waar ze zelf naar toe ga en het is echt een super product en het ruikt echt heerlijk. Je hebt vier verschillende geuren van dit product. Ze probeert zoveel mogelijk foto's te plaatsen op de facebookpagina/Body Healing by Karin zodat u kunt zien wat ze allemaal ga verkopen in mijn praktijk. En mocht u vragen hebben over de producten en de kosten kunt u het altijd aan mij vragen via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app 06.54761428

En moederdag komt er weer aan. Misschien zijn deze producten van Treatments een leuk cadeau? Of een cadeaubon van Body Healing by Karin geven? Dat kan ook! Kijk op de website www.bodyhealingbykarin.nl welke massages er allemaal gegeven worden.

Luister naar je lichaam, en ontdek de kracht van massage!