• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

'We groeien nog elke week'

Berghemse Tina Vogels is met trots de 4e generatie in de AGF-detailhandel. Ze verkoopt nog altijd 'grootmoeders soep' maar is ook volop bezig met vernieuwen. Groentespeciaalzaak Vogels levert zo ook aan bedrijven. 'Toen een klant vroeg of we fruit op het werk konden leveren, zijn we dat gaan doen', vertelt Tina. 'We maken overal een projectje van, daardoor leveren we nu aan bijna 100 bedrijven en

instellingen, groot en klein in de regio fruitschalen en werkfruit. En we groeien nog elke week!', voegde ze er trots aan toe.

4 generaties in de AGF-detailhandel, Tina en haar overgrootmoeder
De AGF-handel zit bij Tina in het bloed. Haar overgrootopa ventte met zijn hondenkar met groenten langs de deur en ook zijn kinderen geraakten in de handel. Tina's oma stond al op 14-jarige leeftijd in de winkel en na het trouwen ook opa. “De liefde voor de groentewinkel is ons met de paplepel ingegoten. In 2000 opende mijn jongste broer zijn groentewinkel, welke ik op 1 januari 2005 heb overgenomen. In 2010 hebben wij de winkel verbouwd en heropend. Mijn oma heeft de opening nog mee mogen maken”, vertelt Tina.

Tina's oma nam op haar 14e de groentenwinkel van haar ouders over.
Tina is inmiddels 20 jaar actief in de AGF-detailhandel en vindt het vak "als maar leuker worden. Als je een beetje creatief bent zijn er zoveel mogelijkheden. Klanten raken steeds meer geïnteresseerd in gezondheid en voeding", besluit Tina.

Voor meer informatie
Groentespeciaalzaak Vogels
Tina Vogels
Industrielaan 15
5342 ET Oss
T: 0412-644655
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.vogelsagf.nl
www.werkfruitoss.nl