• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Wie o Wie Mooi Berghem nr 25, Marie-France helpt juf Regnie Wagemakers bij namen van Springplank-foto!

Bij Mooiberghem is deze schoolfoto binnengekomen. Schoolfoto van de kleuters op de St. Josephschool. Welke leuke kleuters staan hier op deze bijzondere foto? In ieder geval staat de inzender, Ronald Geurts, er op. Bedankt hiervoor! Mooi Berghem heeft een leuke reaktie binnengekregen van jawel.... juffrouw Regnie Wagemakers. Het waren de eerste jaren dat Regnie kleuterjuf was op

de St. Josephschool bij kleuterschool de Springplank. Ze deed haar best om de namen op te schrijven, maar sommige namen is ze echt vergeten en waarschijnlijk heeft ze wel fouten gemaakt. Kan iemand haar met de namen helpen? Stuur svp de namen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Marie-France van Oorsouw heeft hier op gereageerd en kent meerdere kleuters waaronder o.a. Ronnie Strik, Bert Knipping, Bart van Schaijk, Ria Boeijen en Bianca Huijbers. Bedankt hiervoor! Weet iemand nog de laatste namen?

Naar vermoed is de foto van het schooljaar 1972-1973 of 1973-1974 op de speelplaats van kleuterschool de Springplank.

Op de bovenste rij
1Medy vd Heuvel???, 2 met het groene truitje is Ria Boeijen 3 Bianca Huibers?, 4 het jongetje dat zit weggedoken is Johan Dappers, 5 jongetje met zwarte trui en gele streep Carlo Gutte?, 6 Ruud-Jan den Brok?

Volgende rij: 1 met paarse trui Twan van Hoogstraten, 2 daarnaast Anita den Brok, 3 Ronald Geurts.

Volgende rij: 1 jongetje met rode spencer is Richard Vogels, 2 pal voor Ronald zit Angelique Putters,
3 Mariana Fleuren?, 4 -------???, 5 Bart van Schaijk?, 6 met lang haar juf Regnie Wagemakers, daarnaast 7 Erik van Wanrooij, 8 Marie-France van Oorsouw, 9 Ronnie Strik.

De een na onderste rij:
1. Meisje met bruin groen en geel is Marieke Jansen, 2 jongetje met rood haar is Arwin Hagedoorn, 3 Mark Dollevoet? 4.jongetje met geel en groen is Harry van Schaijk, 5 Maikel van Schaijk, 6 paarse trui is Wilma Eijsvogels en dan 7 Rian den Brok.

Voorste rij: 1 Jolanda Klerks, 2 met zwart /geel is Antwan Brands, 3 Bert Knipping?, 4 meisje met rode trui is Lenie Coppens, 5 Jan….?, 6 Bobbie Berkien??, 7 Ronnie van Leur 8 Ronald Majoor?

Op de kar 9 Mirjam van Turnhout en 10 Angelique van Uden.

Foto vergroot:

Heeft iemand nog oude foto's en foto's die leuk voor deze nieuwe rubriek? Stuur ze dan, met de naam/namen van de personen en het jaartal, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.