• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Het gat moet niet groter worden voor Berghem Sport

embleem transparant Na het verlies tegen streekgenoot Prinses Irene speelt Berghem Sport aanstaande zondag de 3e derby! In de 2e klasse neemt Berghem Sport het op tegen Margriet uit Oss. Het is decenia geleden dat Berghem Sport en Margriet elkaar troffen in competitieverband. Margriet heeft altijd hoger gespeeld en hebben in hun gloriejaren in de 1e klasse gespeeld. Een aantal Berghem Sporters hebben in het verleden de overstap naar Margriet gemaakt. Antwan Megens speelde de glorietijd bij Margriet en is diverse keren kampioen geworden met het 1e van Margriet. Wiljan van Aalst heeft een blauwe maandag bij Margriet gespeeld, maar kon het niet vinden met de trainer Wap. Ook Berghemnaren Erik Peeters en Rutger Zorge hebben jaren in Margriet 1 gespeeld. Over Zorge gesproken, jaren geleden ging de verzorger van Berghem Sport, Martin Zorge,  naar Margriet. Hij is  nog steeds actief bij de selectie van Margriet.

Na 5 wedstrijden staat Berghem Sport 9e met 6 punten. Dat scheelt maar 4 punten tegen de 4 koplopers waaronder ook Margriet bij hoort. Ze hebben 10 punten. Het is belangrijk voor Berghem Sport om zondag de 3 punten te pakken en het gat niet groter te laten worden. Als we kijken naar de twee derbies van dit seizoen dan is het niet geweldig. Uit tegen titelkandidaat DESO met 4-2 verloren en vorige week tegen de mannen uit Nistelrode met 1-4 verloren.

De mannen uit Berghem zullen in Oss uit een ander vaatje moeten tappen, want het gat naar hekkensluiter SSS'18 is ook maar 4 punten!

Meer info en de stand: www.berghemsport.nl en Stand Berghem Sport 1