• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Jaarvergadering "de Herfstzon" met maar liefst 7 jubilarissen

Seniorenvereniging De herfstzon hield afgelopen donderdag haar jaarvergadering 2017. Voorafgaande aan de officiële vergadering werd om 13.30 uur begonnen met een eucharistieviering die werd voorgegaan door Pastoor Leo en die muzikaal werd opgeluisterd door het eigen Herfstzon-koor. Na de viering was er een pauze en werd er koffie en thee geschonken. Vervolgens begon de officiële jaarvergadering onder voorzitterschap van Sjaak van den Heuvel. Een aantal mededelingen en het jaarverslag kwamen aan de orde, evenals de financiën 2016 en de kascontrolecommissie deed verslag van haar bevindingen.

Er waren 3 bestuursleden aftredend waarvan er twee herkiesbaar en die twee waren Sjaak van den Heuvel en Tini Damen en die werden dan ook unaniem herkozen.Corrie van den Broek was niet herkiesbaar, dus is er van Corrie afscheid genomen met bloemen en cadeau, nadat eerst duidelijk was gemaakt wat zij allemaal heeft gedaan in de afgelopen 9 bestuurs-jaren.

Hierna werd het tijd om 7 jubilarissen in het (Herfst)zonnetje te zetten te huldigen
-Sjaan van Erp
-Hendrik en Nellie Gijsbers
-Roos en Henk Janssen
-Ria Kops
-Corrie van der Linden

Dit waren de leden die nu 25 jaar lid zijn van Seniorenvereniging De herfstzon. Voorzitter Sjaak had voor ieder van hen een waarderend woord en een korte terugblik maar ook een oorkonde, bloemen en mooie sculptuur. Na de huldiging was het al laat in de middag maar toen had de Herfstzon toneelclub nog een goed gespeelde act van wat er te wachten staat als je heel oud wordt en een schitterende playback-show.

Toen het applaus ophield volgde de trekking van de loterij en daarna was het voor de meeste aanwezigen tijd om na deze goed gevulde middag met een goed gevoel huiswaarts te keren.

{flickr set=72157682360625956}