• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Do 21 juni: D'n Urste Bergse Ladies Night

ladiesnightflyervoorkantBeste allemaal, ik wilde graag jullie aandacht vestigen op een groots & uniek evenement dat donderdag 21 juni  voor de eerste keer in Berghem georganiseerd gaat worden door CV De Centrumknollen bij Zalencentrum De Merx: D'n Urste Bèrgse Ladies Night. Dit evenement, georganiseerd Voor vrouwen, Door Vrouwen, beloofd een groot spektakel te worden. Met een deelname van 43 vrouwelijke onderneemsters, een overvol podium programma met lokale artiesten en een voorverkoop waarin reeds 600 entreebewijzen zijn verkocht geloven wij dat wij met recht kunnen zeggen de spijker op z'n kop te hebben geslagen met dit evenement. Een gedeelte van de opbrengst van de kaarten verkocht in de voorverkoop is reeds geschonken aan het goede doel t.w. KWF Kankerbestrijding, middels Dhr. Bert Boeijen die onlangs de Alpe d'Huzes fietste.
 
Donderdag 21 juni zullen wij vanaf 19.30 uur de zalen openstellen voor alle vrouwen uit Berghem en omstreken voor een gezellige "Ladies Night". Tot 23.00 uur kan er naar hartenlust genoten worden van alle optredens en rond gekeken bij de vele kraampjes. Daarna gaan we natuurlijk nog even gezellig naborrelen.
 
Mochten jullie interesse hebben iets over dit unieke evenement in jullie media te publiceren, dan nodigen wij jullie van harte uit donderdag avond een kijkje te komen nemen. Natuurlijk zouden we graag een vrouwelijke reporter willen zien, maar mocht dit niet mogelijk zijn, dan maken we voor de pers een uitzondering. ;-)
 
Dus wie weet, tot donderdag!
 
Met vriendelijke groet,
 
Bianca van Nuland
Namens CV De Centrumknollen.