• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Ladies, D'n Bergse Ladies Night komt er aan!

ladiesnightflyervoorkantAan alle Ladies van Stichting Carnaval Berghem, alle Ladies van de Carnavals verenigingen & wagenbouwers groepen en aan alle andere geïnteresseerde Ladies van ons Knollenrijk,

Zoals jullie misschien al wel gehoord of gelezen hebben, organiseren de Ladies (en Kees) van CV De Centrumknollen op 21 juni a.s. D'n Urste Bèrgse Ladies Night bij Zalencentrum de Merx. Vanaf 19.30 zullen 44 ondernemers die avond hun producten en/of diensten aan jullie tonen. Verder zullen er die avond ook diverse optredens zijn op ons centrale podium. De avond zal muzikaal omrand worden door DJ Lady Jetty.

BELANGRIJK: Tijdens deze avond zal er in samenwerking met een aantal ondernemers ook een "Make-Over" op touw gezet worden, inclusief foto's Voor en Na. Deze Make-Over wordt onder alle inschrijvingen verloot. Het is nog mogelijk je hiervoor op te geven t/m vrijdag 15/06/2012. Indien je hiervoor in aanmerking wilt komen kun je jezelf opgeven middels een email naar: mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zullen hierna contact met je opnemen voor de details.

Rest ons nog te zeggen dat er nog enkele kaarten verkrijgbaar zijn in de voorverkoop voor 3 euro per stuk. Deze kaarten zijn verkrijgbaar bij Drogisterij Bloemers en Zalencentrum De Merx. Ben er snel bij want op = op!

Natuurlijk zijn er altijd kaarten verkrijgbaar op 21 juni aan de zaal. De prijs zal dan 5 euro bedragen.

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten op "D'n Urste Bèrgse Ladies Night" - Voor vrouwen Door vrouwen!

Met vriendelijke groet,

De Ladies (en Kees)
CV De Centrumknollen

Ladiesnighflyerachterkant