• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

LTC Rackets 40 jaar, programma zaterdag Jubileumfeestweekend!

ltcracketsjohnenhennieHierbij het programma voor zaterdag 9 juni van het jubileumweekend van tennisvereniging LTC Rackets.

48-uurs tennis marathon
Gestart op vrijdag 8 juni en op naar zondag 18.00 uur.
In de vroege ochtend is het maar lastig de concentratie te bewaren. De deelnemers kunnen dus wel wat ondersteuning gebruiken.

Senioren 50 + toernooi van 9.00 – 13.00 uur
Hieraan nemen 32 spelers deel en er wordt in 4 poules van 8 spelers gekeken wie als beste uit de bus komt. Uitslapen is er niet bij want om 8.45 uur worden de eerste 16 deelnemers al verwacht. Naast een prijs voor de winnaars zal ook bij dit toernooi nog een entreebewijs voor de AFAS-tennisclassics verloot worden.
In de bestuurskamer hebben we wat historisch materiaal uitgestald, wat mogelijk nostalgische herinneringen op zal roepen.
Partners, kinderen en kleinkinderen worden van harte uitgenodigd de ‘oudjes’ onder ons aan te moedigen. De koffie en ranja staan klaar.

Diverse activiteiten voor de jeugd van 14.00 – 17.00 uur
Onze tennisleraar Thijs Pillen heeft een mooi programma met diverse spelletjes in elkaar gestoken. Gezien het optreden van het Nederlands elftal later op de avond mogen de kleuren oranje, rood, wit en blauw natuurlijk niet ontbreken.
Zonder ranja, ijs, chips enz. is het moeilijk deze middag vol te houden, dus daar is voor gezorgd. Mocht er na de spelletjes nog energie over zijn, dan biedt het springkussen uitkomst.
De ouders zijn vanzelfsprekend van harte welkom.

EK. Openingswedstrijd Nederlands elftal vanaf 18.00 uur
Op grootbeeld te volgen in ons clubhuis. Natuurlijk wel in een oranje outfit.

Besloten feestavond voor alle leden en hun partner van 21.00 – 02.00 uur
Onder de muzikale begeleiding van DJ Sonny Boeijen willen we hier een spetterend feest van maken. De entree bedraagt € 10,- waarin alle hapjes en drank inbegrepen.

Graag tot ziens op ons tennispark,

Jubileumcommissie L.T.C. Rackets

ltcrackets-48