• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

LTC Rackets 40 jaar, programma zondag Jubileumfeestweekend!

40jaarrackets01Hierbij het programma voor zondag 10 juni

Tennisclinic van 10.00 – 12.00 uur
Na een geslaagd feest tot in de vroeg uurtjes zal menigeen wel met een zwaar hoofd uit bed stappen.Dat geldt natuurlijk niet voor de 10-tal personen die aan de tennisclinic deelnemen, die zijn vroeg naar bed gegaan om hier fit en uitgeslapen aan te kunnen beginnen.
Na de gratis tennisles van onze beide tennisleraren zullen zij in plaats van een zwaar hoofd waarschijnlijk zware benen hebben. Naar wij verwachten zullen zij echter zoveel plezier aan deze tennisclinic beleven, dat zij zich direct als lid aanmelden.
Mochten er nog mensen uit Berghem of omgeving interesse hebben, er is nog plaats over.

Receptie van 14.00 – 17.30 uur
Dit beloofd een gezellige happening te worden van onze leden met leden van collegaverenigingen, sponsors, KNLTB, gemeente en andere instanties en niet te vergeten onze oud-leden.
De oud-leden hebben we helaas niet persoonlijk kunnen uitnodigen, omdat wij niet alle adressen meer hebben. Maar zij zijn natuurlijk van harte welkom.
Van een van onze oprichters hebben we nog wat foto’s, racket-journaals en ander materiaal uit het verleden te leen gekregen, hetgeen oude herinneringen weer naar voren zal halen.
Het geld dat wij tijdens de receptie ontvangen is bestemd voor de stichting ‘Berghem tegen Kanker’.

Afsluiting om 18.00 uur
De laatste wedstrijd van de 48-uurs tennismarathon zal gespeeld worden door leden van de jubileumcommissie en de fam. Van de Wielen.
Hierna kunnen we het bedrag opmaken dat wij met de 48-uurs tennismarathon en tijdens de receptie opgehaald hebben en de cheque overhandigen aan de fam. Van de Wielen van de stichting ‘Berghem tegen Kanker’.

Graag tot ziens op ons tennispark,

Jubileumcommissie L.T.C. Rackets

Op de website van onze vereniging www.ltcrackets.nl vindt u meer informatie over bovengenoemde activiteiten.

ltcrackets-48