• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

LTC Rackets 40 jaar, woordje van de voorzitter!

ltcracketsjohnenhennieLTC Rackets uit Berghem bestaat 40 jaar! Dit weekend willen zij het grootst vieren en voorzitter John Onstenk blikt kort terug.

LTC Rackets is opgericht op 26 januari 1972 door Frans Ceelen Piet de Kok en Jan van Leest. Men begon te tennissen in de sporthal op het Mr Gielenplein. Na een paar jaar werd er verhuisd naar ons huidige locatie aan de Koppelsteeg. Daar begonnen met twee banen en de kantine was een oude houten noodwoning welke gebruikt was voor de renovatie van de woningen aan de Kapelaan Kitslaarstraat.

In 2003 zijn we geprivatiseerd en hebben het gravel vervangen door kunstgras, waardoor het jaar rond getennist kan worden. In mei 2005 hebben we ons nieuwe clubgebouw in gebruik genomen. In 2009 hebben we nog een nieuwe baan en een minibaan voor de Jeugd aangelegd.

We beschikken nu over 7 kunstgrasbanen en kunnen de komende jaren goed vooruit op dit park. We hebben ruim 500 leden waar van circa 100 jeugdleden. Zowel voor de Jeugd als de Senioren worden er door het jaar heen een aantal activiteiten georganiseerd. Dit varieert van een week of 14 daags toernooi tot een ééndags activiteit. De trainingen worden verzorgd door een trainer welke aangesloten is bij SportEvents. Wij zijn een vereniging waar gezelligheid in het tennisspel en erna erg belangrijk is maar willen natuurlijk wel winnen als we ergens aan meedoen. Voor meer info bezoek eens onze site www.ltcrackets.nl en wellicht wordt u ook één van onze leden.

John Onstenk
voorzitter

Links Gerrie Fleuren (jubileumcommissie), rechts John Onstenk (voorzitter LTC Rackets)

ltcracketsjohnenhennie