• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Zo 24 juni: Alles is Alice in de Hoessenbosch!

hoessenboschalice24juniAlles is Alice nu op 24 juni in openluchttheater Hoessenbosch Berghem

Alles is Alice stond op 3 juni op de rol bij openluchttheater Hoessenbosch, maar de weersomstandigheden dwongen de organisatie om het programma sterk in te krimpen. Op 24 juni heeft iedereen die wil de kans om het verhaal van Alice in Wonderland in vol ornaat te beleven!

Het is 150 jaar geleden dat Lewis Caroll het beroemde verhaal van Alice in Wonderland schreef. Om dit te vieren is Hoessenbosch omgetoverd in een heus wonderland, compleet met een groeimuseum, flamingo cricket, een theaterwandeling of onze eigen Mad Tea Party. Voor ieder wat wils!

Zo is Alice de gids in een speciale theaterwandeling waar de bezoekers langs verschillende scènes uit het verhaal worden geleid en bijzondere figuren als de Gekke Hoedenmaker, de Rups en de Koningin tegenkomen. Marieke Moors regisseert deze bijzondere theaterwandeling. De teksten zijn speciaal voor Hoessenbosch geschreven.

Zin in een potje flamingo cricket? Doe mee aan de Bergse kampioenschappen, gewoon in Hoessenbosch! En wil je even bijkomen met een kopje koffie of thee en wat lekkers? Schuif dan aan bij onze eigen Mad Tea Party! En zo is er nog veel meer te beleven bij Alles is Alice. Denk aan een tentje waarin je de allereerste Alice-film kunt zien of een tentje met rare taalfratsen.

Alles is Alice kent een doorlopend programma en bezoekers kunnen tussen 12.00 en 18.00 uur terecht in het openluchttheater in Berghem, gelegen aan het einde van de Hoessenboslaan. Entree is voor de jeugd tot en met 14 jaar 1 euro en voor volwassenen 2 euro.

hoessenboschalice24juni01