• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Jubileumproductie en actie voor Speelgroep Hoessenbosch!

In 2015 bestaat Speelgroep Hoessenbosch 70 jaar en dat zult u merken. In september staat een jubileumproductie op het programma en om dit te promoten hebben zij een jubileumactie in petto.Speelgroep Hoessenbosch heeft toneel, muziek, dans, film, spektakel en vooral humor in de aanbieding, maar brengt speciaal voor Jumbo-klanten op donderdag 17 september aanstaande de voorstelling "17 juni 1988 - terug van weggeweest" in openluchttheater Hoessenbosch. U kunt deze jubileumproductie, bijzondere

reis door de gemeente Oss in de periode van 1988 tot nu, meemaken voor de helft van de prijs! Vraag de stempelkaart aan de kassa, waar u per besteding van €25 één stempel ontvangt. Met een volle stempelkaart kunt u op zaterdag 29 augustus en zaterdag 5 september één entreebewijs voor deze jubileumvoorstelling kopen voor slechts €5. Als dat geen superdeal is! De actie actie loopt van maandag 20 juli t/m zondag 23 augustus. Dus aarzel niet, want op = op!

Kijk op maandag 20 juli op www.mooiberghem.nl voor het promofilmpje van de jubileumactie voor "17 Juni 1988 – Terug van weggeweest".

17 Juni 1988 – Terug van weggeweest
Deze voorstelling vol humor wordt in september door de Speelgroep Hoessenbosch gebracht in Openlucht theater Hoessenbosch. De tekst is vervaardigd door schrijversduo Bèrge dur ut Lint (eerder verantwoordelijk voor het boek vijfig klurre Bèrgs). De voorstelling is een bijzondere reis door de gemeente Oss in de periode van 1988 tot nu. Naast toneel, ontbreken muziek, dans, film en spektakel niet. Extra bijzonder is het dat dit de jubileumproductie is voor Speelgroep Hoessenbosch: Zij bestaat in 2015 zeventig jaar!

Deze week waren de eerste voorbereidingen en opnames voor deze jubileumproductie.

hoessenboschfilm