• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Dit weekend, Abrakadaver voetbal- en penaltytoernooi en open BBQ!

abrakadaverposter2015Dit jaar bestaat het Abrakadaver Voetbaltoornooi 11 jaar. Reden voor een feestje. Naast het voetbaltoernooi op zondag 7 juni met penaltyschieten, organiseren we daarom ook een superleuke open barbecue de avond ervoor. Mét dj en borreltjesbar. Allebei bij vv Berghem Sport. Supporters zijn van harte welkom!

Voetbaltoernooi – zondag 7 juni – in samenwerking met Supportersvereniging Berghem Sport. Mét smoothiebar, mooie prijzen en muzikale omlijsting van DJ Smiley.

 

Zondag 7 juni om 10.00 uur start bij Berghem Sport een gezellige Bergs evenement. De teams bestaan altijd uit zeven personen: zes spelers en één keeper met een minimale leeftijd van 15 jaar. Wedstrijden spelen we altijd op een pupillenveld van de E en F jeugd. Het toernooi eindigt om 17.00 uur, waarna de prijsuitreiking plaatsvindt en er nog gezellig nageborreld wordt tot 21.00 uur. Natuurlijk is er gelegenheid om jezelf om te kleden en te douchen.

Penaltytoernooi – zondag 7 juni – tijdens pauzes voetbaltoernooi

Extra dit jaar is het Abrakaver penaltytoernooi: tijdens de pauzes strijden teams naar de titel Penalty King of Queen. Dat doen we in teams van vijf personen. Dat hoeven niet dezelfde teams te zijn waarmee je deelneemt aan het voetbaltoernooi. Sterker: je hoeft uberhaupt niet mee te doen met het voetbaltoernooi om Penalty King of Queen te worden. Het leuke is dat we prijzen hebben voor de best verklede speler.

Open barbecue – zaterdag 6 juni

Mét band Dude, dj Smiley , smoothie- en borreltjesbar
Om het voetbal(feest)weekend compleet te maken, organiseren we op zaterdagavond 6 juni een barbecue van 16.00 – 01.00 uur op het terrein van Berghem Sport. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Ook als je niet deelneemt aan de activiteiten op 7 juni. Het belooft een gezellige avond te worden met een lekker stukje vlees, muziek van de band Dude en dj Smiley, de smoothiebar én borreltjesbar.

Info? Dat kan per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groeten,
cv Abrakadaver