• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Laatste voorstellingen met 'de blote billen van de koning' in de Hoessenbosch!

Deze weekend speelt openluchttheater Hoessenbosch de laatste twee voorstellingen van “De Blote Billen van de Koning”. Uiteraard geïnspireerd door het welbekende sprookje. Het is een familievoorstelling waar iedereen van jong tot oud zich gaat vermaken. De Blote Billen van de Koning is muzikaal, kleurrijk, snel en vooral ontzettend grappig! Op 1 juni (19:00) en 2 juni (14:00) spelen wij deze voorstelling onder regie van Joris Brukx. Kaartjes zijn te koop via www.hoessenbosch.nl. Kom genieten van de zon en de show, en tot ziens in ons prachtige openluchttheater!

Koning Christophe is enorm verwend en ook een beetje een huilebalk. Als de prijs voor best geklede vorst ter wereld naar zijn aartsrivaal Kaizer Hans van der Milch gaat, is de koning ontroostbaar. Hofdames Mini en Laurentini organiseren samen met Mammie een groot bal om hem weer op te vrolijken. Zo kan de Koning iedereen laten zien dat hij toch echt de allerleukste, allerknapste en allergeweldigste is en bovendien de mooiste kleren van de wereld draagt. Helaas voor Koning Christophe loopt het net even allemaal anders en moet hij letterlijk en figuurlijk met de billen bloot.

www.hoessenbosch.nl

karikatuurkleurplaat

Heb jij de bijzondere kleurplaten al zien liggen? De Hoessenbosch had met Mooiberghem afgesproken, dat ze bij deze karikatuur een kleurplaat zouden uitbrengen. En dat is gelukt! Dit is de eerste keer dat een karikatuur van Carroline van Dijk op een kleurplaat staat. Toch schitterend? Er liggen maar liefst 1000 kleurplaten klaar bij Albert Heijn Berghem, Jumbo en Primera! 

Een verrassing ligt klaar:
DIT IS KONING CHRISTOPHE, JE KUNT HEM ONTMOETEN BIJ DE BLOTE BILLEN VAN DE KONING, TE ZIEN OP 25, 26, 31 MEI EN 2 JUNI IN OPENLUCHTTHEATER HOESSENBOSCH. ALS JE HEM MEENEEMT NAAR DE VOORSTELLING, LIGT ER EEN VERRASSING OP JE TE WACHTEN. TOT SNEL! KAARTJES KOOP JE VIA WWW.HOESSENBOSCH.NL