• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Wedden dat jij je lach niet kunt inhouden bij deze voorstelling?

Wedden dat jij je lach niet kunt inhouden bij deze voorstelling? In deze knotsgekke én muzikale voorstelling maak je onder meer kennis met cabaretpaard Wervelwind, de bloedmooie Conchita, de hypocriete El Commandante, smerig angstaanjagende premiejager, een pratende gier én natuurlijk de gemaskerde zelve: Snorro!

 

Het verhaal
De mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn trouwe, babbelzieke paard Wervelwind bestrijden onrecht en corruptie tijdens het schrikbewind van El Commandante. Maar er is ook liefde in het spel: Snorro heeft een oogje op de bloedmooie Conchita. En dat terwijl hij als Don José – want zo heet hij eigenlijk – van zijn vader met een ander meisje moet trouwen. Zal zijn geheim ontdekt worden? En wat als Conchita ziet wie hij werkelijk is?

Snorro is dé parodie op Zorro, geschreven door Don Duyns en geproduceerd door het Ro Theater. De liedteksten zijn van Alex Klaasen. In juni kruipen de spelers van Speelgroep Hoessenbosch in de huid van de kleurrijke karakters, onder leiding van regisseur Joris Brukx.

Leeftijdsadvies
Snorro is een familievoorstelling voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Leuk voor kinderen, maar misschien nóg wel leuker voor volwassenen!

Kinderfeestje met Snorro?
Wil jij je kinderfeestje vieren met Snorro? Dat kan! We hebben een leuk kinderfeestarrangement. Voor €8 per kind en €10 per volwassen begeleider krijg je:
- een opgemaakt plekje vooraan bij de voorstelling Snorro
- limonade en een ijsje of zakje chips in de pauze
- een feestelijke serenade
- een foto met Snorro
- koffie/thee met wat lekkers voor de volwassenen

We vinden het fijn om vooraf te weten wie de jarige is en met hoeveel personen je komt. We vragen je minimaal 5 kinderen mee te nemen. Neem even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zorgen we dat jullie een feestelijk onthaal krijgen!

Shows
Zaterdag 10 juni – 19.00 uur
Zondag 11 juni – 14.00 uur
Vrijdag 16 juni – 19.00 uur
Zaterdag 17 juni – 19.00 uur
Zondag 18 juni – 14.00 uur

Bestel je tickets hier!