• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Kaartverkoop voorstellingen “Foute Scouten” gaat uitstekend, maar nog kaarten te verkrijgen!

De kaartverkoop voor de voorstellingen “Foute Scouten” van toneelvereniging Amiticia gaat uitstekend, maar er zijn nog kaarten te verkrijgen! Je kunt de tickets bestellen via www.amicitaberghem.nl , maar je kunt nog kaarten verkrijgbaar bij de kassa. Toneelvereniging AMICITIA uit Berghem speelt vier voorstellingen in Dorpshuis De Berchplaets. “Foute Scouten” is een komische horrorklucht en is geschreven door Mart Moors. De regie is in handen van Joris Brukx.

Het wordt een voorstelling waar je heerlijk ontspannen naar kunt kijken. Er zit veel humor in, maar ook spannende en griezelige momenten. Het stuk zal het publiek de hele avond boeien. Met aan het einde een verrassende ontknoping!

Dertien spelers brengen de horror klucht “Foute Scouten”. Het stuk is opgebouwd in 6 akten en heeft halverwege een pauze. Dit blijspel heeft grappen en grollen, maar kent ook met spannende, zelfs griezelige momenten.Het stuk geschreven door Mart Moors en de regie is in van Joris Brukx.

Twee psychologen gaan het bos in, om therapie aan een bonte groep mensen te geven. Dit doen zij door de zogenaamde "scoutmethode". Stelletjes met relatieproblemen leggen hun ziel bloot in de vrije natuur. Onder het mom van padvinderij proberen de koppeltjes weer dichter bij elkaar te komen. Het gevolg is hilarische chaos en komische misverstanden. Maar dat is niet alles! Er sluipt 'iets' rond in het bos! Iets gevaarlijks!
Zonder het zelf te beseffen, lopen de padvinders groot gevaar....

Toneelvereniging AMICITIA – “Foute Scouten”
Zaterdag 25 maart, Zondag 26 maart, Zaterdag 1 april 2023
Aanvang 20.00 uur, avondvoorstelling

Zondag 2 april,
Aanvang 15.00 uur, middagvoorstelling.

Meer info en het bestellen van tickets à 10 euro per stuk op: www.amicitiaberghem.nl