• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Riny van der Broek benoemd tot erelid van jeu de Boulesvereniging Montagne

De officiële opening van de banen van jeu de boulesvereniging Montagne vond zaterdagmiddag plaats op sportpark 'De Koppelsteeg'. De banen zijn al een tijdje in gebruik, maar door corona was er nog geen opening geweest. De jeu de boulesvereniging uit Berghem had de direct betrokkenen van verenigingen, instanties en bedrijven uitgenodigd om te kijken wat het resultaat is geworden. Het resultaat mag er zijn!

Voorzitter van Montagne, Lambert de Poot, verwoordde hoe de jeu de boulesbanen tot stand zijn gekomen. Heel veel leden, bedrijven en instanties hebben hun steentje bijgedragen. De banen met verlichting, bankjes en een opbergruimte liggen er perfect bij! Na het woordje van de voorzitter kon iedereen een balletje gooien. En daar werd gretig gebuik van gemaakt! Deze middag werd afgesloten met een barbeque verzorgd door de Berghemse AaGe Partyfood van Arie en Gerrie van der Sloot. En dat smaakte heerlijk!

Tot slot van deze schitterende dag werd Riny van der Broek in het zonnetje gezet. Hij werd benoemd tot erelid! Riny is oprichter en 20 jaar voorzitter van deze Berghemse jeu de boulesvereniging geweest. Hij heeft het allemaal meegemaakt dat er een balletje werd gegooid bij de Sint Willibroduskerk, vervolgens bij de Berchplaets en bij boer Bart. In 2019 gaf hij het stokje over aan Lambert de Poot, toen Montagne naar de Koppelsteeg verhuisde.

Riny kreeg een oorkonde en een prachtig bosje met bloemen. Nog van harte gefeliciteerd Riny van der Broek!

Heb je interresse in jeu de boules? Iedere maandagavond wordt er gespeeld. Dan ben je van harte welkom!