• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Na 35 jaar zien ze elkaar weer en kijken terug naar vervlogen tijden

Het is eventjes geleden dat deze jongens elkaar hebben gezien. Ze hebben furore gemaakt, ruim 35 jaar geleden, in het 4e elftal van Berghem Sport. In 1986 waren ze nog jong, snel, fel, slank en behaard. Nu 35 jaar later zijn sommigen al een beetje oud, langzaam, bierbuikje en kaal. Adri van der Wetering, Paul de Jong en Gerbert Vogels organiseerden voor dit mooie elftal een reunie. De start van de meeting was bij sportpark De Koppelsteeg. Daar kregen ze in de bestuurskamer van

Berghem Sport koffie en iets lekkers.

Teun Brands van Berghem Sport vertelde van alles over de club.  Na een pilsje in de kantine was er een rondleiding op het complex van Berghem Sport. Veel spelers van het oude 4e hebben het nieuwe complex nog niet gezien en keken hun ogen uit. Ze waren immers de oude kantine en kleedkamers gewend. Ze keken bij de velden, de kleedkamers, de kantine en andere ruimtes. Het was heel mooi om dit allemaal gezien te hebben!

Vervolgens was er een barbeque bij Adri van der Wetering. Dat werd verzorgd door een andere Berghem Sporter Arie van Sloot. AaGePartyfood verzorgt een prima barbeque met alles erop en eraan. Dat gaat er altijd wel in. Met een pilsje erbij kwamen alle sterke verhalen naar voren. Op de tafel lagen ook historische foto's. Deze mannen hebben jarenlang een sportieve en een fantastische tijd gehad bij Berghem Sport. En de sfeer was weer te proeven!

Tot slot werd er nog een elftalfoto gemaakt en werd er nog lang gezellig nagekletst. Ze keken terug naar vervlogen en mooie jaren bij Berghem Sport! 

Foto's Harold Mazen

{flickr set=72177720298942979}