• mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Valse start Berghem Sport tegen SC Bemmel

Berghem Sport heeft gisteren een valse start gehad in de 1e klasse D. Ze verloren met 5 - 0 tegen Sport Club Bemmel. De mannen uit Berghem stonden voor de rust nog met 1 - 0 achter, maar na de rust gingen de remmen los bij SC Bemmel. Meteen na de rust werd het 2-0 en vervolgens na een uur scoorde Bemmel de 3 - 0. In de laatste minuten bouwde Bemmel de voorsprong

uit naar 5-0. Grote man bij SC Bemmel was de spits Jordi Lammertink. Hij scoorde een hattrick.

Met deze uitslag staat SC Bemmel bovenaan en Berghem Sport onderaan. Een voordeel voor Berghem Sport is, dat SC Bemmel vorige seizoen tweede was geworden. Ze misten op een haar na de promotie naar de hoofdklasse. Dit is een hele sterk ploeg en doen dit jaar mee om het kampioenschap. Berghem Sport moet zichzelf herpakken en de eerste punten gaan pakken.

De volgende wedstrijd voor Berghem Sport is op zondag 3 oktober om 14.30 uur thuis tegen FC Winterswijk. Ze wonnen de eerste wedstrijd met 4-1.

De stand en programma: Berghem Sport 1