• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Samenloop voor Hoop informatiebijeenkomst Do 25 September

samenloopberghemA.s. donderdag 25 september staat de eerste informatieavond voor teams gepland. Maakt u deel uit van een van de 40 teams die zich al eerder inschreven? Of twijfelt u nog en wilt u meer informatie? Dan bent u deze avond van harte welkom vanaf 20.00 uur in de Berchplaets. Wat is de SamenLoop voor Hoop? Het is een 24 uur durende wandelestafette die plaatsvindt rondom de Berchplaets, bedoeld voor iedereen die zich betrokken voelt bij de strijd tegen kanker en/of de Bèrgse gemeenschap en de omliggende kernen.

Er wordt niet alleen gewandeld, ieder team krijgt tijdens het evenement een kraam tot zijn beschikking voor bijvoorbeeld de verkoop van (zelfgemaakte) spullen en bovenal ook originele activiteiten. Daarnaast worden er voor jong en oud leuke activiteiten georganiseerd en zorgen lokale artiesten voor spetterende optredens. Op deze manier worden de eregasten, de (ex-)kankerpatiënten, ook wel survivors genoemd, het hele weekend in het zonnetje gezet. En er wordt uiteraard geld opgehaald voor KWF kankerbestrijding.

Feest van Hoop
De 24 uur van SamenLoop voor Hoop zijn gezellig, ontroerend en inspirerend. Met het evenement vieren we een ‘feest van hoop’. We vieren dat vele mensen kanker al overleven en dat we iets tegen deze ziekte kunnen en willen doen. Tegelijkertijd steunen we (ex-)kankerpatiënten en herdenken we diegenen die niet meer onder ons zijn. Het Feest van Hoop wordt volledig met vrijwilligers georganiseerd.

Meedoen aan de Bérgse SamenLoop voor Hoop
Ook u kunt zich met een team inschrijven. Een team kan bestaan uit vrienden, buren, collega’s, sportmaten, carnavalsverenigingen of familieleden. Aangezien er, gedurende de 24 uur van de SamenLoop minimaal 1 teamlid op het parcours aan het wandelen zal zijn, raden wij een teamgrootte van minimaal 10 personen aan. Elke deelnemer zamelt voorafgaand aan het evenement zoveel mogelijk geld in. Het is nadrukkelijk géén wedstrijd, maar een continue wandelestafette waarbij teamleden elkaar afwisselen. Naast het wandelen organiseren de teams tijdens of voorafgaand aan de SamenLoop voor Hoop allerlei activiteiten om de opbrengst verder te vergroten.

U kunt zich inschrijven bij
Ben van Schaijk per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06 5321 5309. Informatie: www.samenloopvoorhoop.nl/berghem of kom op 25 september om 20.00 uur naar de Berchplaets.