• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghemse Lotte zingt op TV duet met Jan Smit bij 'I Can See Your Voice'

Het jaar 2022 kan niet meer kapot voor de Berghemse Lotte van de Ven (23). Zij deed mee aan het programma van RTL4 'I Can See Your Voice'. Gisteren werd het uitgezonden. De talentenjacht 'The Voice of Holland' werd stilgelegd door alle problemen en in plaats daarvan startte RTL4 vrijdag 21 januari het nieuwe seizoen van 'I Can See Your Voice' gepresenteerd door Carlo Boszhard. De 7 kandidaten, waaronder Lotte als 'the artist', doen er vanalles aan om het panel te laten geloven een goede zanger te zijn. Een aantal van de kandidaten kunnen ook écht zingen, maar niets is was het lijkt. Er zitten namelijk ook een aantal valse stemmen tussen. Het panel dat bestaat uit Danny de Munck, Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley probeert te raden wie de zanger of zangeres is en wie er vals zingt, zonder ze te horen! In iedere ronde gaat er een kandidaat uit.

Mooi Berghem plaatste al een aankondiging 'BERGHEMSE LOTTE VANAVOND OP TV BIJ RTL4 IN 'I CAN SEE YOUR VOICE' ALS VERVANGER 'THE VOICE OF HOLLAND'!' met als opmerking 'dus ga maar vanavond eens kijken hoe de Berghemse Lotte van de Ven er vanaf brengt. Niemand weet nog hoever ze is gekomen, dit is nog een grote verrassing!'.

En die grote verrassing was dat Lotte in de finale kwam en won! Ze zong een duet met de grote Nederlandse artiest Jan Smit en ging met de hoofdprijs van 5000 euro naar huis. Dat is heel knap en fantastisch Lotte, niet kunnen zingen en toch op TV een duet zingen met de grote ster Jan Smit!

Proficiat Lotte, jouw jaar kan niet meer kapot! Hier zijn een paar foto's van de uitzending, maar je kunt de uitzending nog terugkijken via RTL4 - I Can See Your Voice.