• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghemse Lotte vanavond op TV bij RTL4 in 'I Can See Your Voice' als vervanger 'The Voice of Holland'!

Vanavond start het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice op RTL4. Dit begint eerder dan gepland vanwege alle problemen rondom 'The Voice of Holland'. RTL heeft besloten de talentenjacht 'The Voice of Holland' stil te leggen en in plaats daarvan is vanaf vrijdag 21 januari het nieuwe seizoen van 'I Can See Your Voice' te bekijken. In de eerste aflevering is de Berghemse Lotte van de Ven (23) te zien.

De Berghemse nagelstyliste doet samen mee met zes andere kandidaten. Zij doen er vanalles aan om het panel te laten geloven een goede zanger te zijn. Een aantal van de kandidaten kunnen ook écht zingen, maar niets is was het lijkt. Er zitten namelijk ook een aantal valse stemmen tussen. Het panel probeert te raden wie de zanger of zangeres is en wie er vals zingt, zonder ze te horen!

Het panel dat bestaat uit Danny de Munck, Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley speelt verschillende rondes. Iedere ronde valt steeds een deelnemer af. De laatst overgebleven kandidaat mag een duet zingen met een grote Nederlandse gastartiest en dat wordt in ieder geval niet Ali B. of Marco Borsato! In het duet wordt dan eindelijk duidelijk welke kwaliteiten hij of zij in huis heeft. Carlo Boszhard presenteert weer 'I Can See Your Voice'!

Vanaf vrijdag 21 januari om 20.00 uur is wekelijks dit leuke programma te zien op RTL 4.

Dus ga maar vanavond eens kijken hoe de Berghemse Lotte van de Ven er vanaf brengt. Niemand weet nog hoever ze is gekomen, dit is nog een grote verrassing!

Lotte van de Ven

lotteRTL