• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nieuw programma en Late Night Fitness PArty bij Four2Go Berghem

NEW BULK UP Programma bij FOUR2GO!  Heb jij als fanatieke krachtsporter een steuntje in de rug nodig? Wil je aankomen in spiermassa en heb je hierbij hulp nodig? Dit kan met onze module Bulk-Up! Door middel van training, gepersonaliseerde voedingsschema’s en periodiek te meten geven wij je een steuntje in de rug. De Bulk-Up module zorgt ervoor dat je op een juiste manier aankomt, dus maximale spiergroei en een geringe toename in vetmassa. Je mag de gehel e maand september starten aan deze module, deze duurt in totaal 12 weken.

Kosten van de module bedragen in totaal €195,00 inclusief gebruik van de fitness en alle andere faciliteiten. Tijdens deze module krijg je 2 trainingsschema’s van 6 weken die zorgen voor optimale spiergroei. Daarnaast word je periodiek gemeten via een huidplooimeting (om de 2 weken), dit om je vetvrije massa te berekenen en om te kijken of je voedingsschema hierop aangepast moet worden. Ook krijg je 1RM krachttesten om te zien of je ook daadwerkelijk sterker wordt.

Daarnaast en ook ter promotie van de BULK UP module is er komende donderdag 24 augustus een Late night fitness party.
De avond begint om 20:00, om deze tijd is er ook een presentatie over de Bulk-Up module waarbij er hapjes en drankjes geserveerd worden van deze module. Tijdens de presentatie wordt alles verteld over de opbouw en keuzes mbt tot de module (training, voeding, testen, monitoring).

Verder is er natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen mbt training, voeding en de module. Tot slot zal er extra aandacht gegeven worden mbt techniek bij oefeningen in de fitness, aangezien er continu een persoon op de vloer is.

SCHRIJF JE NU GRATIS EN VRIJBLIJVEND IN VOOR DEZE LATE NIGHT FITNESS PARTY!!!

www.four2go.nl