• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

RIO2016-Olympier Sjef van de Berg tekent bij The Organizing Connection

Met directe ingang verzorgt The Organizing Connection voor de komende vier jaren het management van de Nederlandse topschutter Sjef van den Berg. Berghemenaar Eric Kersten van The Organizing Connection heeft er vertrouwen in. Van de Berg is één van de talenten uit het Nederlandse handboogteam en is een medaillekanshebber voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Met zijn 20 jarige leeftijd staat er een mooie carrière op

hem te wachten. Focus en (persoonlijke) groei zijn erg belangrijk in aanloop naar de Spelen van deze zomer. Om hem hierbij te helpen gaat The Organizing Connection met directe ingang het management verzorgen voor Sjef van den Berg, tot aan de volgende Spelen in Tokyo 2020.

“Naast mijn focus op topsport werk ik twee dagen in de week om mijn vaste lasten te kunnen betalen. Door mijn beperkte budget moest ik constant concessies doen die niet optimaal zijn voor een atleet die het uiterste uit zichzelf probeert te halen. Voorbeelden hiervan zijn: gezond eten, voldoende rust nemen en comfortabel reizen. Met de steun van The Organizing Connection kan ik mij volledig richten op Rio, het WK in eigen land en vervolgens op de Spelen in Tokio 2020.” Aldus Sjef van den Berg.

CEO van The Organizing Connection Eric Kersten vult aan: “Met zijn enthousiasme voor de sport en talent kan hij mooie dingen gaan doen in Rio. We zijn dan ook blij en trots dat we hem daar een handje bij kunnen helpen. Daarnaast past deze stap in de strategie die we voor ogen hebben in aanloop naar het WK in ‘s-Hertogenbosch in 2019. Met de Nederlandse TV- en internetrechten voor de WK’s van 2017 (Mexico City) en 2019 hopen we, in combinatie met deze stap, de markt een gevarieerd aanbod te kunnen doen op het gebied van handboogschieten en niet te mikken op een ‘one off’.

Wij geloven dat op basis van zijn sportprestaties en persoonlijkheid Sjef een bijdrage kan leveren aan de marketing van producten en diensten. We zijn dan ook enorm blij dat we een verbintenis hebben gesloten tot 2020. ”