• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Fysio Roode, klaar voor de toekomst; Lieke en Tim nemen samen het stokje over!

Per 1 april 2024 draagt de huidige eigenaar van Fysio Roode, Sacha Roode – van Herpen haar praktijk over aan Lieke Vonk - Adriaans en Tim van de Coolwijk. Zij zijn beiden al vele jaren werkzaam in de praktijk en zijn een bekend en vertrouwd gezicht in de praktijk. Belangrijk is, dat er voor onze cliënten niets verandert! De naam Fysio Roode blijft hetzelfde. Het team van behandelaars blijft hetzelfde. De wachtruimte en behandelruimtes “in ’t Oude Gemeentehuis” aan de

Burgemeester van Erpstraat 4, te Berghem hebben recentelijk een modernisering ondergaan en ook de nieuwe oefenzaal is uitgerust met de meest innovatieve apparatuur en oefenmaterialen, zodat er optimaal zorg geleverd kan worden.

Sacha blijft gewoon werkzaam binnen de praktijk en gaat doen wat zij het liefste doet: patiënten behandelen en zich bezighouden met vakinhoudelijke ontwikkelingen. De organisatie van de praktijk wordt voortgezet door Lieke en Tim. Voor hun gaat de wens van eigen ondernemerschap in vervulling en zij zullen dit met veel inzet en enthousiasme voortzetten.

Ook de visie en ambitie van de praktijk verandert niet. Expertise, persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit van zorg vinden we erg belangrijk. Als ketenspecialist gaan wij op zoek naar de oorzaak van (complexe) klachten en middels ons grote aanbod van vaardigheden en specialisaties binnen de praktijk, zoals Manuele Therapie, Fascia Integratie Therapie, COPD en Oedeemtherapie etc. begeleiden wij onze cliënten naar een optimale(re) gezondheidstoestand.

Wij wensen Lieke en Tim heel veel succes!

Fysio Roode Berghem

Fysio Roode Berghem logo