• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nieuw in Berghem 'Sgix Lights', unieke design lampen creatie van Kylian Schiks!

Berghem heeft weer iets nieuws, 'Sgix Lights'! Vorige week presenteerde Kylian Schiks zijn handgemaakte en unieke design lampen. Ze zijn allemaal ontworpen en vormgegeven door de Berghemse Kylian! En de moderne lampen zijn echt uniek, nergens in de wereld zijn ze te verkrijgen. Alleen in onze mooie Berghem! 'Toen ik 7 jaar jong was maakte ik al papieren bootjes. Kleine bootjes van de bekende vouwblaadjes, tot extreem grote, maar vooral

heel veel! Via YouTube leerde ik de kunst van 'fractale origami', een afsplitsing in de origami kunst waarbij niet één maar meerdere vellen papier worden gebruikt om uiteindelijk één geheel te creëren'.

Naarmate zijn ervaring met fractale origami groeide, kreeg hij steeds meer inspiratie om zelf geheel nieuwe 3-dimensionale vormen te maken van papier. 'Ik kwam tot de conclusie dat de mogelijkheden eindeloos zijn! Tot op heden verbaas ik mijzelf nog steeds over de hoeveelheid aan mogelijkheden die nog niet uitgeprobeerd zijn'.

Tijdens zijn studie in de agrarische sector stond zijn creativiteit niet stil. Hij bleef mijn origami hobby beoefenen én ik leerde het magische effect van transparant papier kennen. 'Wauw! al die verschillende vouwen geven een uniek effect als je het tegen het licht in houdt'. Ik dacht: 'Op deze manier is het mogelijk om al mijn creaties een functie geven, verlichten!' Mijn nieuwe hobby groeide vanaf dit moment uit tot een mix van transparant papier, fractale origami en led verlichting. Met het ontwerpen van design lampen ben ik niet meer gestopt, sterker nog, ik ben ze gaan verkopen: ik presenteer u Sgix Lights'.

Ben je nieuwsgierig geworden? Surf dan naar de website www.sgixlights.nl en bekijk alle unieke design lampen van Kylian Schiks! Laat je verrassen...

kyliandesignlamp01

kyliandesignlamp02

kyliandesignlamp03